![]() |
Je li izasla Mafija 2????
Mafia: The City of Lost Heaven prva igrica koju sam zaigrao na kompjuteru po meni jedna od najboljih igara,nisam u toku pa me zanima je slucajno iza nastavak ili nesto ?????????????
|
Heh igra moje mladosti :D
Nažalost nije izašao nikakav nastavak, a po svemu sudeći neće ga nikad ni biti Igra ima jako puno modova pa pokušaj s njima prikratiti vrijeme |
Izašao ti je Cameleon (bar mislim da je)-nešto između mafie i hitmana.
|
mafia 2 je u razvoju
sporom ali postoji. očito se čehima ne da radit. mafia je remek djelo. foto realistična grafika za to doba, nevjerojatno. meni također najdraža igra :D |
joj kako je to letilo na gf4 ti4200 kad se sjetim , nedavno sam je odigrao po valjda 7 put .
|
Citiraj:
|
decki ako netko ima mafiu i voljan je udjeliti gameru koji nije igrao vec par godina mafiu nek se javi na pm
sjecamse da sam ju furio na celeru 1.7ghz 128 rama i GF2 MX400 :D |
Išla je ona meni na PIII 800Mhz, 1gb rama i geforce mx 400
|
Instalira se opet... :D
|
Citiraj:
|
moram se pridruziti pohvalama ta igrica je meni osobno jedna od najdrazih pogotovo onaj old schol style njezin,ma jednom rijecju odlicna!
Ma nema druge nego ju ici nakon ovoga opet instalirat :D |
Zbog nje sam kupio ti4200 (!) OTES (!)
Najbolja igrica Jedan od razloga moje borbe sa bukom (!) OTES (!) :D |
Takoder, jedna od najboljih igara. :)
Damn, idem je instalirat i opet proc po ko zna koji put. :D |
Citiraj:
|
Stvarno odlična igra je to bila, i još uvjek je, ma predobro se možeš uživit u nju
|
igrao sam ju prvi put na starom kompu, P II 333MHz MMX, 128MB SD RAMa, Asus V3400 16MB VGA i vrtila se kao luda, to su bili dani, takvih igara vise nikada nece biti
|
Potpisujem, odlična igra koja se nezaboravlja, i ja sam ju prešao par puta...
I da....igrao sam ju na Duronu 800MHz, 256rama, i gf2 mx :) OT: @Crash009...kad nađem 2cd javim ti, pa ti posudim... |
ajd ak nađes cde javi, igra mi se totalno... a ne mogu nigdje naci dobru "trgovinu" za kupit igru
|
Definitivno top 3 all-times. Samo mislim da ako dođe dvojka nebude dobra, jer imamo prevelika očekivanja nakon prvog dijela, a to bude teško zadovoljit :p
|
prošvrljah malo po netu iako su sve informacije po raznim banana forumima, i izgleda da mafia 2 izlazi krajem 2007 godine i da će se odvijati malo kasnije nego jedinica, znači oko 1960. godine
|
pa i ako bude "ne tako dobra kao prethodnik" igrat cu je jer je to ipak "MAFIA" :)
|
Jel ima netko soundtrack od mafie? Ja uprav našao :)
|
..na ovom : http://www.penny-arcade.com/forums/v...p?t=1073842430 spisku igara za 2007 je nema :(....inace jedina igra koja mi je radila pristojno na kyro2 kartici..takodjer jedna od najboljih ;)
|
Evo imam ja legendarnu Mafiu jucer sam je instalirao, joj kad se sjetim kad sam je igrao covjece....nisam se micao a kada sam dosao na neki dio sa tracnicama pa nisam mogao proc haaha, jao ako je to bilo smisno cak san posla to pitanje u Hacker i odgovorili su u sljedecem broju:D Mafia je na 3 CD-a ko hoce da je posaljen nek posalje Adresu na PM i mogu ujutro poslat....:)
|
Uff meni ne izgleda bas blistava buducnost Mafie 2 ali nadajmo se najboljem
|
Citiraj:
Citiraj:
nakon šta sna skužija vagon je krenija, razbija ona vrata, ja uša, ubija 2,3 i to je to: cheers2 |
Citiraj:
ROFLMAO :D e neces vjerovat prije par dana sam citao tog hackera, pod pitanja i odogovori je ta misija sa vagonom :) posaljem ti adresu na pm, ujutro pa mi sendaj igru, uplatim ti neku lovu sam da je nabavim jer su svi lokalni "shopovi" mrtvi, kao i ja, tj cudi me kak i ovo pisem |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:22. |