![]() |
philips 190p7es
Uspio sam malo povećati budžet za kupnju monitora do 3k kn. Evo zapeo mi je taj za oko po karakteristikama, al bio sam po trgovinama i nigdje ga nemaju izloženog. Vidio sam da ga tu Gorluk stalno preporuča, pa ak može on ili netko tko ga ima reći nešto više. Prednosti, mane itd..
|
Ako je to onaj sa MVA matricom (a mislim da je to taj jer philips ima jako debilne nazive) onda imam same pohvale, monitor je odličan, prikaz boja,kut,odziv...
U rangu 19" mislim da nema boljeg za te novce |
Za taj cjenovni rang jako dobar monitor, ne bih previše tražio dalje. MVA matrica, dobri kutevi gledanja, dobre boje itd...Puno više ti se isplati uzeti taj monitor, nego neki od Samsunga s TN matricom (koji su jako blizu po cijeni).
|
evo di je dostupan sve pa da ga mozes pogledat,ja sam ga vidio i stvarno je monitor odlican.
http://www.nabava.net/katalog/trazil...90p7es&x=0&y=0 |
Hitno molim odgovor. Koja je razlika izmedju ovog philipsa i samsunga 971p? Koji je bolji ako se potpuno zanemari cijena (da se oba mogu nabaviti po 3000kn)?
|
971p je bolji
ja sam ga nabavio za oko 3300, inače bi uzeo baš taj philips svejedno oba su odlična |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:18. |