![]() |
LAME - problem
Neki dan sam napravio reinstall winxp-a i sad mi LAME neradi kako treba.
Više nemogu njega izabrati kao mp3 codec u VirtualDub-u. U čem je problem? Šta je ASPI driver? CDex mi kaze da mi to fali a i Xmpeg isto. :) |
Ako si napravio reinstall, nisi li ga mozda izbrisao onak :D
Opet ga instaliraj, a aspi driver (da ne serem kvake) je nesto kaj ti treba , imas ih razne od adapteca, ahead-a. Odi na www.doom9.org i potrazi pod downloads (cini mi se da imaju) |
Citiraj:
Skinuo sam onajASPI od adapteca i sad ga idem instalirati, |
Zna li netko kako ću ovo riješiti???
Nemogu ništa stavit u mp3. Jedino kad instaliram Nimo codec pack pa sa mp3 codecom iz njega mogu kodirati u mp3. U čem je problem? |
Citiraj:
|
Citiraj:
AJd probat cu taj EAC pa ccu vidjet. |
Re: LAME - problem
Citiraj:
|
Re: Re: LAME - problem
Citiraj:
|
vidio sam.
a opce znanje i opca kultura (mislim PC kultura). to mi dodje kao : znam zbrajat, mnozit i djelit, a kad smo ucili oduzimanje bio sam bolestan,........ |
Citiraj:
Drugi put nemoj samo govorit kako ti je veliki, nego ga i pokaži da mu se svi divimo. Nadam se da si shvatio... |
no no hajde priznaj da i tebe boli,...
kuzi sindrom (kad smo ucili oduzimanje bio sam bolestan,........) no ako zamolis mozda,... |
Citiraj:
Vidim da ni ti neznaš šta je ASPI. Da znaš šta je ASPI napisao bi. Ja sam u međuvremenu otišao na www.google.com i našao šta je ASPI :). Šta se toliko uzbuđuješ? Nemoram sve znati :). Znam dosta toga za nekog tko se prvi put sureo sa svijetom računala prije 2 godine :D (barem se nadam da dosta znam :D :beer: ). |
meni nije nista, pravo je pitanje sto je Rivi-[Seti.hr].
onako iz cista mira bi se svadio (Ma šta ti pizdiš? ) nije sramota neznati, sramota se duriti a ludski se je zajebavati. ako ti netko da stofa ok ga je iskoristiti. bilo bi i tebi (MadBoY) i Rivi-[Seti.hr] poucno da malo pogledate po forumu kako se ljudi zekaju ( ponekad skuris a ponekad budes skuren i to je ok ) MadBoY ako nisi u potpunosti rijesio problem vici imam dobrih alata,... :beer: |
Citiraj:
|
a mogao sam , ali sam se ugledao na Rivi-[Seti.hr], j... ga,... covjek je puno duze na forumu (i po datumu i po broju poruka,...)
:beer: :beer: :beer: BTW Rivi-[Seti.hr] cemu se ti ono divis ? mislis na veliki: HDD, RAM ili nesto drugo ? :confused: :confused: :confused: |
ZNA LI NETKO KAO OVO RIJESITI???
Instalirao sam 5 verzija Vduba i 2 Xmpeg-a, i 2 lame-a. I opet neće pa neće. nije mi toliko problem za CDex koliko za Vdub jer imam samo dostupan onaj Fraunhof ili kako se vec zovr ali do 56kb/s 24000 HHz. POMOC!!!!!!! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako ti treba čisto ekstraktiranje cd-a, instaliraj Audiograber, kopiraj u njegov dir lameenc.dll i iz programa ga izaberi. Ali, ako bi radio iz Virtualduba, imaš na netu milijun uputa o njemu, pa možda nešto pomogne, jer, koliko sam uspio ustanoviti, program je zakon, samo malo nepristupačan početniku. Iako, čini mi se da je tvoj problem negdje drugdje, da nema isključivo veze s lame-om. XP po defaultu pri instalaciji postavlja sve potrebno, pa je možda moguće da si ti nešto izostavio... |
Citiraj:
znas onako usput umjesto da przis 200-300 cd-a (sto te vidim jako zamara (Da, ne bih se ni ja zamarao time da mjesečno s spečem 200-300 komada (onako, iz zajebancije))) pomognes ljudima u nevolji,.... BTW nadam se de ce ti ubrzo tlaka s 200-300 cd-a postati povjest pa da ces biti malo manje napet,... Kuul men, kuul. |
PIH.
Koji sam ja tip. :D Nisam pročitao Read Me ^__^. Sve sam napokon riješio. Bilo je tako jednostavno. Trebalo je samo kliknuti desnom tipkom miša na LameACM.inf i izabrati Install :clap: :beer: Ljudi čitajte Read Me :D :beer: :clap: BTW: Našsao sam šta je ASPI :) . |
Citiraj:
1. Uopće ne mislim da sam "frujer" (ne trebaš nužno bit frajer, da bi znao što je ASPI), 2. Nigdje ne piše da mi je tlaka pržiti navedeni broj cd-a, 3. Ja sam, za razliku od tebe, pokušao pomoći čovjeku (pogledaj postove prije), 4. Uopće nisam napet (po čemu si zaključio da jesam?), 5. Uvijek sam kuul, 6. Daj mi se otkači više, molim te. I onako, usput, jesi ti svih 40 dosadašnjih postova potrošio na ovakve pizdarije? |
Madboy, glavno da je problem bio tako banalne prirode, pa da si ga lako riješio. Mislio sam da je Lame već instaliran, pa da imaš problema. Iako, za Audiograbber ni ne mora biti. Napraviš kako sam napisao prije (prekopiraš navedeni file) i on radi. Sad možeš slobodno ripati x-eve i iz njih vaditi zvuk.mp3.
|
A stvrano više neznam ništa. :rolleyes:
Ajd pođem ja kodirati u mp3 a kad tamo imam samo CBR, ajd dobro sredim da imami VBR. I kodiram epizodu u VBR-u i kasni mi zvuk. Pa stvarno. Idem sad sve ponovo. :rambo: |
Citiraj:
Staaaaaaani. Normalno je da ti kasni zvuk. Imaš opciju u Virtual dubu, koja to izjednačava. Pa nije mi jasno da ti dosad nitko od ovih šta znaju nije napisao par riječi. Samo sam htio reći da pod opcijama u programu treba negdje uključiti neko sranje i stvar riješena. Pitaću frenda, pa ti javim na forum... |
Frend mi je reka' da on Virtual dubom kodira samo sliku, a zvuk preko BeSweeta, pa kasnije spaja. Ali, siguran sam da i u Virutal dubu ima ta opcija koja ti onemogućava "bježanje" zvuka u odnosu na sliku. Nađi negdje na netu upute. Stvarno ti trebaju za ovaj program.
|
pogrešno sam se izjasnio.
Kad pokrenem film sve je ok i zvuk ide normalno, ali kad malo "premotam" onda kasni zvuk. Probat ću i ja taj BeSweet. |
Ma kažen ti, nađi tu opciju pod Virtualom i uključi je.
|
Citiraj:
Sada isprobavam sa ovim BeSweet. Nije liš program :). |
Citiraj:
|
Citiraj:
To su ustvari 4 epizode Golden Boy-a :D. Dakle zvuk nije ac3 (barem mislim da nije). Ma ovaj BeSweet mi je zapo za oko pa ću se sada malo "igrati" sa njim :D. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:39. |