![]() |
Čišćenje LCD-a i bed pixel text?
sa čime čistite prašinu sa ekrana , nisam siguran sa čim bojim se da ga ne oštetim i ako mi možete dati neki link da skinem program za testiranje bed pixela i malo pojasnite uporabu tog programa , hvala : hello2 :
|
gle, ako ga ne primjetis cemu izazivat vraga?:)
|
Citiraj:
dobro ti je rekao, kani se ćorava posla. ali eto ako baš hoćeš... dead pixel tester... googleaj.... što se tiče ćišćenja, to i mene zanima.... :confused: |
Kupi Samija kao što je moj pa ćeš dobiti i krpicu za čišćenje :D
|
pixele testiraj s dead pixel testom (dpt),a monitor cisti s mekanim krpicama imas ih za kupiti svugdje isto tako imas i one maramice za ciscenje ekrana pa i tekucine razne za crt i lcd monitore pa si malo pogledaj i uzmi si kaj ti pase.
|
Ja sam u Chipoteci za cca 35kn kupio komplet koji se sastoji od krpice, bočice sa sredstvom za čišćenje i četkice od nekih posebnih vlakana. sa tom četkom samo pređem preko panela i skine prašinu savršeno.
|
Ja čistim sa papirnatim ručnikom koji blago navlažim sa malo destilirane vode... Nemam povjerenja u nikakva sredstva...
|
hvala na savjetima :)
|
Pozdrav..
Ja sam mrtvi pixel "tražio" pomoću Nokia Monitor Testa i, hvala Bogu, nisam ga našao! :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:05. |