![]() |
Lan
Ovako stvari stoje!!!
Mislim ovo nije neki LAN ali jebiga!!! Moj buraz ima komp i ja imam komp i dosao mi neki frend i mi bi se htjeli spojit u LAN sa mozemo svi odjednom igrat!!! Bez hubu ili switcha!!! Buraz mi ima asus a7n8x deluxe sta znaci da ima 2 integrirane mrezne kartice!!! Htio bi vas pitat jel bi moglo to nekak se sradit ta te njegove 2 mrezne rade kao jedan i da imaju ulogu huba!!! Jel on vidi mene i mog frenda ali ja vidim samo njega!!! U tome je problem!!! |
Pa mogu unutar XPa dvije mrežne glumiti softversk bridge. Dobiti ćeš šatro 200 Mbita ali to je prema jednom i prema drugom 100 Mbita. Evo, Catkiller je to nedavno radio ili se sjeća i kaže:
Komp 1. - Crossover na 2. Komp 2. - 2x mrežne , Soft-Bridge iz XPa Komp 3. - Crossover na 2 |
E puno ti hvala!!!
Morat cu ja cesce posjecivat ovaj forum ima tu puno dobrih fora!!! |
..da radio :) , i BNC je bio u igri.
Kad pospajaš odi u "My network connections" , označi dvije mrežne veze , desni gumb miša i odaberi "Bridge network connections" (govorim napamet tako da ne mora biti doslovno od riječi do riječi) |
Uspio sam to skuzi i prije nego sto sam ovo procitao i radi sve OK!!!
THX:clap: |
hmmm
samo da spomenam... dosta sam eksperimentirao s softverskim bridgeovima... nije to baš tak dobro. baš kad sam mislio da sam uskladio integriranu gigabitnu i 100Mbps realtekicu sve se raspalo. ali doslovno. samo su se najednom ip-i pogubili, sve shljebalo i tak dalje... nisam ništa napravio. brijem da zato što sam malo odgodio učitavanje drivera za realtekicu, ali to se svejedno ne bi smjelo dešavati. tek toliko da spomenem... vama se vjerovatno neće desiti, ali nemojte se iznenaditi
|
jel se moze izvesti to na w2k?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Reeebuuk mozda da malo pustis taj CS , poludjet ces od igranja
:beer: salim se naravno |
Znam da je off topic, ali jedno pitanje(u vezi posta iznad moga).
Koliko je netko igrao dugo jednu, ali samo jednu igricu, da mu nije dosadila? |
Citiraj:
na drugom mjestu .. Colin 2 |
Panzer General, počeo 1994. i još mi nije dosadila:D
|
Meni wolfenstein 3D.Jos uvijek volim ubijat nacije!!!!!Sala, ja igram cijelo vrijme Warcraft 3!Najbolja igra!!!!!!3 mjeseca!!!
|
UT! Od kad je izašao pa do dana današnjeg. Prije njega Medalju na PSX.:D
|
Čovječe ne ljuti se. Definitivno najbolja igra za igranje u društvu, pa na skidanje...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:38. |