![]() |
Antec Nine Hundred Ultimate Gaming Case
Jedno od boljih kucista koje sam vidio u zadnje vrijeme.
Ako imate fetis na ventove (kao ja :D ) onda je ovo pravo kuciste za vas http://www.trustedreviews.com/periph...Gaming-Case/p1 |
Po rasporedu ventova, unutrašnjosti i obliku pomalo vuče na Anteca P180B...ili se to meni malo čini :D
|
ne cini ti se..poprilicno slicno :)
|
hmmm, jako dobar dizajn i hlađenje, ali puno previše plastike i rupa, ne bu to bilo tiho baš, a plastiku nikako ne volim: nono :
|
Citiraj:
|
ruznijeg kucista i preloseg, kicastog dizajna vec dugo nisam vidio, ali ocito ih jos uvijek proizvode.
Jedina prednost ovog kucista da nemas potrebe za usisavacem u sobi, on kvalitetno usise svu prasinu. : roller : |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma P180B je daleko bolje kućište od ovog...nekak mi izgled ovog kućišta nosi veliku buku,P180B je daleko bolji izbor zbog tišine:D
|
Citiraj:
Anyway, za***ancija, svi koji misle sad graknuti da je njihov TT najljepše kućište na svijetu, moraju znati da je to samo moje mišljenje i da me ništa ne može uvjeriti u suprotno, tako da je bolje da ni ne troše svoje vrijeme i tipkovnice na bespotrebnu raspravu. :) I slažem se sa ljudima koji kažu da je ružno, ima par linija koje mi se sviđaju, ali općenito mi baš i nije leglo. |
Citiraj:
moj zaključak nako malo googlanja i gledanja slika: ovo je definitivno pretjerivanje sa ventilatorima i rupetinama na sve strane, izgleda kao da je bilo u Bagdadu obojeno u američke boje: goood : |
Citiraj:
Citiraj:
|
Dobro kučište nice look
|
Citiraj:
|
To je tvoje mišljenje i tvoj (ne)ukus i ja to poštujem. :)
|
fish is back:D
kaj jos vlada tt protiv ostatka (nrmalnog)svijeta?:) enivejz ne pada mi antek bas u oko...;) |
Opa, ribica, pa gdje si mi ti? Nema te ko 100 maraka. :)
|
...stvar ukusa....neizgleda tako loše, jedino što definitivno nije za noise frikove...
Osobno najviše mi se nesviđa što ima prednju masku perforiranu....to će definitivno biti dodatni usisavač u sobi....ali....možda nekima i to treba : stoopid Sve u svemu kučište ne prati Ante-ov princip "što tiša kučišta"... |
fish is back. pa di si uopce bio dosad?
a za tt, dijelim misljenje skya, fleksa itd. :P a ni ovaj antec mi nije legao...ne svida mi se kuciste |
nesvidja mi se kuciste pretjeruju sa rupama.. inace p180b je meka kucista nemojte mi to spominjati sa ostalim kucistima u recenici :D
|
Citiraj:
|
ma nostop neka izdavanja sa strane pa sad monitor pa mobitel drugi pa ovo pa ono :D
najgore mi je sto vjerovatno necu mocu dobro prodati chifa a i to kucste mi ej priraslo tako da ono al sto je je p180b ce BITI moje sljedece kuciste :D |
neznam, ne sviđa mi se baš, a i ne vidim baš koristi od svih tih silnih ventova...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
sala mala ma ozenili me i eto me sad nemam vremena osim za zenu ->postal slapetina kakve nema: hello2 : enivejz ti pico jedna javi se za kavu!!!pofuraj bubimira i masnjaka!!: cheers2 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:48. |