![]() |
Kamioni?
Znate li neku dobru igru sličnu 18 wheels of steel?
neku simulaciju kamionima, ali ne utrke! može i autima |
dodaci za 18 wheels..
Tough Trucks: Modified Monsters No Brakes: 4x4 Racing Big Mutha Truckers Rig Racer 2 Monster Truck Maniax gamespot kaže da su ove slične |
koji je nastavak iz serijala 18 Wheels najbolji?
gdje se mogu naći dodaci? |
Nisu to dodaci nego nastavci
a dali si probo 18 Wheels of Steel: Convoy ovo ti je ako stvarno imas puno vremena za igrati jer za jednu rutu ti treba i do pola do sat vremena i nekada vise ili probaj 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal |
da li je bolji 18 wheels of steel:pedal to the medal ili 18 wheels of steel:haulin?
po vašem mišljenju! |
koji nastavak 18 wheels of steel je najbolji?
|
zadnji... pedal to the medal, iako su svi manje-više isti i odlični... fakat jedna od igara koja je zadržala sve dobro i u kasnijim nastavcima... preporučam ih sve.
|
Kupit ću volan pa me zanima jel ga ova igra podržava?
I iz koje je godine taj zadnji nastavak, Pedal to the metal? Dakle, ako nabavim taj nastavak ne propuštam ništa bitno iz prijašnjih - slična je tematika i način igranja...? Hvala |
Meni je Haulin best of, Convoy je sasvim ok... Svi imaju podršku za volan kolk ja znam... Pedal to the metal je izašo u 8 mjesecu 2004. I da, zadnji nastavak je Haulin, izašo je u 9 mjesecu 2006....
|
oh... sorry
|
jel zna neko kako pokrenuti 18wos:pedal to the metal na visti?
compatibility mod ne radi :( |
Citiraj:
Al ruku na srce iz nastavka u nastavak skori niti jedan novitet. Grafiku poprave za 2%, zvuk je više-manje isti, Inteligancija igre je 0... ma manje od toga. Fizika je 0, Broj kamiona povećaju za 3.... A i igrivost je slaba...***iga, pošto nema neke kampanje ili nečeg nego se sve svodi na vožnju od točke A do točke B brzo dopizdi šteta |
evo ti jos jedne simulacije kamiona:king of the road. Slicno je samo mozes vozit i aute.
|
Citiraj:
gledam screenshotove i totalno jadno izgleda ... ispravi me ako nisam u pravu ! :beer: igrao sam prvi i zadnji nastavak 18 wos, jako je pravocrtno, dosadi na brzinu, kamiona ima 10-ak, kasnije samo nesto na njih nabace tek toliko da izgleda da je drugi kamion ! :beer: zato kad tek počinješ igrat je zakon i gušt je veći, kasnije dosadi ! : cheers2 |
staro je oko 2 ili 3 godine a za screenshotove imas pravo.
|
nabolji i narazradeniji ti je po meni "haulin" meni je to dobra zeka peka al duze od dva dana nisam mogao igrat!!!dosadi,meni fali brzine,akcije!!!!
al to sam samo ja koji sam prije 3 godine igro samo strategije a sad nista osim fps-a i sad zadnje scarface i godfather!!!!! i m tony montana your fucking with me?you are fucking with the best....you will need an army if you wanna take me out!!!!!! |
ako mislite igrat takve igre onda definitivno Haulin....
s modovima naravno.-..stize malo slika! |
Citiraj:
no regao si se i prvim postom digao topic star PREKO 2 god da bi nam to pokazao?! jer osim toga si samo napisao nešto što je već xy puta tu napisano: best je ''haulin'', čak eto i post iznad tvoga :stoopid: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:21. |