![]() |
OC sa novim driverima
Dosta dugo sam odolijevao sa starim driverima jer su novi imali bug i nisu se mogli OCati sa Coolbitesom, ali mi je to dosadilo i stavio sam najnovije XG 97.44 i sad me zanima kako ih natjerat da se OCaju a da to nije Riva tuner ili neki sličan "veliki" program.
Možda neki jednostavan i mali? |
Mislim da su svi narasli pa čak i ovaj,Coolbits je najmanji i najjedostavniji za korištenje.
Tako da i nemaš baš velikog izbora... |
Ali coolbits ne radi sa novim driverima
|
Da coolbits je malo zastario. :p
Inače kako sam rekao nemaš baš puno kandidata za izabrat osim popularne Rive Tuner ,koja po meni sve više i više napreduje ostane ti još nVHardPage (navedeno gore) tako da... |
nVHardPage također ne radi
Još mi jedino riva tuner preostaje :( |
Nažalost :( tako je ,mada nije ni to tako loše ipak to je poprilično dobro razvijen alat koji ima puno mogućnosti ,a da ne govorim o njegovim pluginovima (jako korisni i zgodni ;))...
Ako netko zna još neki alat neka navede inače ni ova alternativa nije tako loša... |
stavio sam rivu tuner i kaže da mi ne prolazi test na bilo kojoj freqvi.
Daj mi reci ako se siječaš koje postavke moram namjestiti u rivi tuneru da mi ne radi clock test. ja sam zaboravio. Možda neki link |
Jesi probao onaj nVidia Tray Tools?
|
Imaš u tabu Power user,tamo pogledaj i pronađi pod overclocking,tamo ćeš naći tu sigurnosnu blokadu i isključit je.
Također pogledaj ovo |
kaj fali rivi?
|
Zauzima memoriju bez veze.
Ne valja mi ni riva tuner... Kao da mi neće prihvatiti opcije DisableClockTest i slično. Ironično, vratio sam se na dobri stari ATItool (0.25 beta 11) i tamo radi kako spada. Taj prog koristim još kada sam imao 9800SE. I što je najbolje ima opciju da se učita sa windowsima i kada očita željeni profil da se ugasi, tako da ne zauzima nikakve resurse.. JUPI!!! |
ne kužim... kak riva zauzima memoriju? riva služi samo da u registry upiše nove vrijednosti koje će driver čitati prilikom bootanja. riva nemora biti upaljena nakon toga
|
Ma meni se riva ne sviđa i zdravo. Tražio sm neki drugi prog koji bi mi za to poslužio...
ATITool je majka!!! |
Citiraj:
super programcic...lijepo radi i nema problema s njim. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:44. |