![]() |
Problem pri instaliranju AutoRotation Softwarea...
1 privitaka
Pozdrav!
Imam Samsung 971P i pokušavam instalitat softverski paket iz naslova, međutim stalno mi iskače pop-up window s porukom o erroru (vidi sliku).. Ne kužim u čemu je problem, pa bih molio nekoga ako zna ili ima sličnog iskustva da mi pomogne.. Hvala! : hitthewa |
Pogledaj možda da ti nije antivirus uključen, pa se kolju.
|
Nažalost nije antivirus, jer isti još nisam instalirao..
Jedino ako nije do Zone Alarma, ali sumnjam, jer sam ga isključio i pokrenuo instalaciju i opet 0 bodova.. |
Još uvijek nitko nema ideju kaj da radim??? :(
Kaj fakat nitko drugi nije imao taj problem? Blago meni, očito sam jedinstvena pojava.. :D |
Možda trebaš biti spojen na net? : stoopid
Kakvo ti je stanje windowsa? Jesi pročitao readme, možda nekaj nemaš kaj njemu treba? |
Ovako.. Na Net sam spojen konstantno preko WiFi-ja, tako da sumnjam da je u tome problem..
Imam 32-bitne Win XP, SP2 instalirane prije 2 mjeseca na ganc novi komp, tako da mislim da je tu sve oke.. Išao sam malo čitati upute za instalaciju i otkrio jedu zanimljivu stvar.. Piše da ako je monitor zamijenjen da "AutoRotation" i "MagicTune" softver možda neće htijeti raditi, te da preporučaju apdejtanje drajvera.. A meni se upravo to dogodilo - kad sam kupio monitor, spojio ga na komp, instalirao drajvere za njega i onda otkrio da imam mrtvi pixel.. Kako monitor ima Zero Pixel Warrinty, odfurao sam ga natrag u dućan i zamijenio.. Kad sam dobio novi samo sam ga natrag priključio i sve je šljakalo bez greške.. Odnosno, dok nisam pokušao instalirati ovaj softver i otada stalno dobivam gore prikazani Error.. Ponukan time, otišao sam u Display Propertis > Settings > Advanced > Monitor Properties > Driver > Update Driver i reinstalirao ga s CD-a, pa ponovno pokušao instalirati softver iz naslova, ali opet 0 bodova.. I sad fakat više ne znam kaj da radim.. :( Očito mi pivotiranje nije suđeno.. |
Niti meni ne radi nikakav softver za 971p. Najprije sam dobio primjerak s bad pikselom pa sam ga vratio i dok sam čekao novi reinstalirao sam windowse, ugradio novu grafičku i stavio drivere za nju. Prije par dana sam dobio ispravan monitor, spojio ga i updejtao driver s CD-a. Sve radi OK. Danas sam odlučio instalirati dodatni softver za pivot i namještanje boja i ne radi. Sve sam lijepo instalirao slijedeći upute, ali kad pokušam išta od toga pokrenuti otvori se onaj prozor od windowsa da se dogodila greška (prtsc u wordovom dokumentu), stisnem don't send i programe se ne pokrenu. Any ideas? "Upitnik", jesi možda probao s novijim verzijama programa s njihovih stranica (ono Premium izdanje), da ne skidam bez veze?
|
Skinuo sam novu verziju Autorotatea (4.0 Premium) i instalirao ju. MagicTune i dalje ne radi, ali sad MagicRotate radi. A znam i u čemu je problem. Na njihovim stranicama nalazi se popis podržanih grafičkih kartica i vrlo je šupalj, tj. fali podosta kartica, pa tako nema ni moje 6200 AGP. Od generacije Geforce 6 imaju samo 3-4 kartice, a od GF 7 samo jednu??! Nečuveno. Evo link
|
skinite premium magic tune i raditi ce....
|
Pa to sam i napravio, skinuo premium autorotate, koji u sebi sadrži premium magictune i magicrotate. Ima li gdje za skinuti kakva novije verzija onog natural color pro?
|
Evo i mene nakon par dana pauze (gužva oko faxa).. :rolleyes:
Citiraj:
Citiraj:
Ali sam našao način da "manualno" pivotiram ekran.. Odem u Catalyst Control Centar > Displays Manager > Selected Display Option > Rotation.. Tu kliknem na Left (90° ccw) > OK i onda zarotiram ekran i šljaka.. :smoke: Nije, doduše, AutoRotation ali služi svrsi.. : roller : |
Šipak! Meni ni ovo Premium izdanje ne pomaže.. :(
I dalje mi se javlja onaj Error iz prvog posta.. : DualWiel |
Citiraj:
|
U ATT-u možeš napraviti hotkey za rotaciju, tako da ti se to odmah izvede.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:28. |