![]() |
Gdje kupiti USB bracket?
|
Eh, to i mene zanima...
|
i mene
da napravimo neku peticiju/humanitarnu akciju, tipa "Dajmo da ubodu jos koji USB" ili vec nesto slicno? ;) |
super stvar. ja dobio s plocom. kupite si umjesto toga 5.25'' front panel. znam da nije ni blizu ovom sto trazite al jbg
|
Kod mene. Za 200kn. :D
|
Citiraj:
|
Ajme,a meni dva stoje u ormaru :beer: Slinite malo :p Dam ovog desnog onome koji mi ponudi nešto zanimljivo zauzvrat : goood :
http://img435.imageshack.us/img435/1...cketoz1.th.jpg |
Ako ko od vas hoda do Sarajeva slobodno navratite dati cu mu 4-5 komada besplatno meni netrebaju, a imam dosta.
|
Citiraj:
|
Imam i ja jedan (trenutno) nekorišten s 2 USB-a. Nego, nisam se baš time zamarao, jesu li konektori standardni na svim pločama tj. imaju li isti raspored pinova? Ovaj što ga imam je recimo sa Gigabyte NF2 ploče, mogu li ga prištekati na Abit NF4 a da ništa ne s***em?
|
Nisam siguran, ali mislim da ne. Ja sam jednom pokušao staviti Gigabyte bracket na MSI ploču, ali pinovi nisu odgovarali.
|
Svi koje sam dosad vidio imaju isti raspored žica...
1. crvena 2. bijela 3. zelena 4. crna |
Svi bi trebali biti isti. E sad, ako netko od proizvođača zabrije...
|
|
Je, na obje ploče isti raspored (iako drugačije oznake)
1-2 - crvena (VCC; Power) 3-4 - bijela (Data0/1 -; USB Dx/y -) 5-6 - zelena (Data0/1 +; USB Dx/y +) 7-8 - crna (Ground) 9-10 - No Pin, Not Connected Ovo prvo su oznake na Abitici, a drugo na Gigabyte ploči |
Za koliko prodaješ, Igorba, ako prodaješ? :) Zaslužio si cugu kad dođem u Đakovo... :D
|
inace vidio sam danas u chipoteci. nije bracket ali je backpanel PCI USB kontroler
|
Citiraj:
|
Moram oziviti temu jel me ovaj bracket lagano masira. Kad mi netreba imam ih na lopate.
Prijatelj ima punu kutiju u servisu ali ih nemozemo raskopati/naci :( Jedan PCE Vemilovac mi trazi kod sebe... Vec par dana gledam po Nabavi = nista. Ono sto sam nasao po ducanima su kombinacije FW i USB. Ili bezvezni 2-ki USB. Hocu v'ake cetvorke! Sexy hubovi po 30kn da ih biras pola sata. Ali ovu glupost nigdje naci kad mi treba. Jel neko konkretno u zadnjih tjedan-dva vidio da neki ducan ima ovu bitangu za kupiti? Hvala |
nego ak netko ima ovaj sa 4 takodjer sam zainteresiran :D iako imam 12 usba svi su puni :((
|
Moj ormar ih je pun :D. Veceras dolazim doma pa mogu pogledati kakve i koliko ih imam. :chears:
|
:D Visage daj na pm adresu da stavim u koverticu one dvojceke...
http://www.max-save.org/thumbs/273165P2280015.JPG |
nino & Sport Billy ormar stikes again :D
|
Abitice su ih u vrijeme s.478 dijelile sakom i kapom. Ja imam 3-4 komada ovakva sa 2 USB-a i 2 IEEE1394 iz tog doba jos uvijek
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Odlično što sam nabasao na ovu temu :).
Gdje se mogu kupit ovi dvojni bar? (Diskretno žicam nekog ako ima tu :D) Usfalilo mi, ploča ima četr i baš sam kratak za 2, stalno preštekavam... |
Daj adresu na pm. ;)
|
viš, i meni bi to trebalo.. usbi su svi puni na matičnoj a s pločom nisam dobio taj bracket.. imam neku PCI karticu al je u banani..
|
mjenjam ovaj sa dva za ovaj sa 4 :D
ako nino ima sa 4 ja sam voljan poslati nekome svoj sa 2 :) :) (esss kakvo zicanje :D) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:21. |