![]() |
problem sa podizanjem windowsa
slozio sam konfu bez kucista P3 instaliro sam win i kad upalim komp nece mi uc u win vec mi se pojavi onaj izbornik za safe mode i ono,ima i da ih startam normalno medutim sto got stisnem nista se ne dogodi probo sam sa 2 hdd znaci da nije stvar u hdd konfa mi treba samo za slusanje mjuze a konfa je orginal slozena nisam nista mjenjo,jedino to sto je izvan kucista i svaki put kad nanovo instaliram win isto je
|
Koja konfa ? Možda ej preslaba iako sumnjam.
Možda je oštećen cd od Windowsa ? Jesi proba s drugin |
To je skoro pa 100% do instalacije windoza. Ili nešto krivo radiš, ili kako je MEP napomenuo oštećen CD. Nije konfa slaba, XP se vrti i na slabijima, a i to nisu ti simptomi. Možda malo detaljnije o konfiguraciji pa i dođemo do nečega.
|
stavio sam hdd u drugi komp i tamo radi normalno znaci da nije problem u instalaciji win ili cdom nesto drugo mozda nesto s postavkama u biosu
a o konfi znam samo ovo Athlon 800Mhz 256mbRAM HDD 30 gb koje su marke stvarno neznam jer nisam ja slago komp vec je takav tvornicki slozen |
Bios... hm
Jel tebi uopće boota windows il se odma nakon dizanja sistema javi ono pitanje ? |
Cesto na take konfe nejde iz xxx razloga winXP. Probaj nac ako ima noviji bios od sadasnjeg ili 98, ME, 2000 gore..
|
vec sam prije imo na toj konfi instaliran win xp i sve je radilo normalno onda sam ga izvadio iz kucista i nakon nekog vremena sam ga odlucio ponovo lozit forkmatiro sam hdd i instaliro win i sad mi ne radi
|
Obzirom da je izvan kućišta, možda površina namještaja radi neki kratki spoj negdje. Probaj ga staviti nazad u kućište i onda reinstalirat vindoze.
|
wind nisu instalirani na tom kompu i na drugom kompu radi
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:19. |