![]() |
2.5" SATA HDD napajanje i preporuka za externo kuciste
dakle dali se samsung spinpoint 5k400 2.5" sata disk moze spojiti kao i 3.5" sata disk ili nemoze s tim kabelima. evo kabeli i disk na slici.
[img=http://img299.imageshack.us/img299/4783/dsc00094vq9.th.jpg] i dali moze preporuka 2.5" externog kucista za ovaj disk. nesto kao vantec nextar3 ili icy box ali da je sata na usb 2.0 hvala |
Ja imam icy box 250 sTu. Normalno kučište. Prednost je što ima on/off gumb i s njim dobiješ dobru kožnu torbicu i šrsfciger
|
daj mi reci gdje si kupi icy box - ja nisam nigdje nasao icy s satom kod nas, ustvari nisam nasao nikakvo kuciste za sata 2.5" disk
|
Imaš u hgšrotu. Ali ja sam od Vragone uzeo disk i kučište
|
Takav disk mozes najnormalnije spojiti na plocu.. ja sam spojio istog takvog sa kabelom koji sam dobio uz plocu najnormalnije :) Imas dobru Icy BOX SATA ladicu za 240 kn u HGsrotu :beer: Nisam je imao jos u rukama, ali vjerujem da je dobra, i najvjerojatnije cu je imati uskoro :beer:
|
Tako je, slobodno na plocu spoji...
|
thx. ali vec sam spojio pa sta bude malo sam na netu potrazio nasao da je to isto - pa sam spojio ali nije mi bas bilo svejedno upalit komp al upalio je :D
kad smo vec kod hgspota trazio sam icy box ib 250stu black ali nema je nigdje u zagrebu, nasao sam u nitelu za 181kn ali nema :( pa sam na kraju otisao u HGspot u kupio ib 251stu black a dajte mi sad recite koja je razlika izmedu 250 i 251 koliko sam nasao na netu obje su SATA to USB 2.0 s power switchom, ni 250 ni 251 nemaju eSATA konektor a ova skuplja 60kn, why? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:48. |