![]() |
wd format
imam wd 250gb,s-ata II, 16mb cache i mislio sam ga full formatirati jer imam hrpu nepotrebnih stvari i backup je napravljen a i vrijeme je za novu instalaciju win a neda mi se raditi defragmentacija.. :)
pa me sada zanima s čime je najbolje formatirati disk i napraviti nove particije? da li je dovoljno dobro ono pri instalaciji win kada se obrišu particije ili možda sa partition m. ili nečime trećim? možda neki low level format??? |
ma samo full NTFS format prilikom instalacije je dovoljan..
|
to sam si i mislio. btw low level format se koristi samo kada se pokušava popraviti hdd ili?
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=31550 |
Citiraj:
Kad dižeš win, tj prije samo full format, particije sa partition magicom i sve 5. |
ma znam al ono nisam nikada ga koristio osim na maxtor hdd kada su shebani pa to je manje više im zadnja šansa. reko možda postoji nešto bolje za format. ja inače tak i brišem i pravim particije s pm al ono uvijek valja pitat,ne? :)
|
Citiraj:
Znamo sto je Low Level format ali mi je milije tako zvati zapisivanje nula, isto kao i nazivati pastu za zube "Kalodont" i prasak za rublje "Faks". To dolazi s odredjenim godinama i ne mozes mijenjati pa da se useres. |
slazem se da nema nikakve potrebe za PM-om
|
Citiraj:
he he. ova ti je dobra..: goood : imaš pravo za to... nista onda sve po starome iz win instalacije... eto tnx people.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:59. |