![]() |
Organizirani posjet CeBIT-u
eto dakle kao sto svi znamo jedan od najvecih informaticko-poslovnih sajmova na svijetu te najveci u Europi - CeBIT se odrzava i sljedece godine u 3. mjesecu.
Zanima me, ukoliko bi bio organiziran grupni odlazak na 3 dana (2 dana sajma), bi li se odazvali? nekakva prihvatljiva cijena bi ukljucivala: - avion Zagreb - Hannover - Zagreb - hotel ili hostel, 2 noci s doruckom - ulaznicu za CeBIT - vodstvo grupe Radilo bi se o vikendu 16.-18.3. Eventualno bi postojala i solucija busom, ali cisto sumnjam. 1300km ceste, nebi hvala. Uglavnom pokusaj organizacije po sto nizoj cjeni je u procesu. prijavljenih ima vec 50-ak, zanima me bi li se moglo ovim putem okupiti ljudi. znam da je dosta od vas jos uvijek pod nadzorom roditelja a zelite vidjeti ovo, pa pretpostavljam da cete ih ovako lakse nagovoriti. ;) uglavnom bio bi to jedan lijepi informacki vikend, u svakom slucaju. napominjem da nista jos nije sigurno, kalkulacije radi me zanima dali postoji ljudi koji bi uopce uzeli opciju za realnu. |
a da bubnes neku okvirno cjenu :D
jer mene nesprecava volja vec financije :D |
Pa to bi bilo lijepo vidjeti
aj saznaj neku cijenu |
mene nebuju pustili :( (just 14) - al možda bum išel s frendekom (oko 20 god.) pa možda nagovorim...a kolka bi bila cijena?
p.s. inače već dugo želim to posjetit... :) |
dakle cijenu (niti okvirnu) ne mogu dati u ovom trenutku. u svakom slucaju ce biti sto je moguce prihvatljivija (nasa zarada = 0) za navedenu ponudu. zanima me samo dali postoje kod ljudi realne mogucnosti da uopce idu na to. eventualne cijene kroz 10-ak dana
|
Citiraj:
|
f*** you : Machineg
:p @mat kad javiš cijenu ja ti onda velim dal ću ić il ne... :beer:za sada ne računaj na mene... |
Citiraj:
|
Ja sam zainteresiran, ako nas se skupi još ekipe koju znam, zašto ne...
|
Idem, al ne sa vama :)
Kak je ljepo biti sponzoriran :p :D EDIT: Skoro zaboravio... Ne plačam ništa. Mukte iliti đabe :) |
ah fleks i ja bi takvoga tatu :D
|
Citiraj:
Jedino sto me moze zeznut je neko shranje na faxu. Nadam se da u 3 mjesecu nebum imo neke vježbe po požegi... : suicide |
Povoljna cijena i avion baš nejdu skupa, naravno svako ima svoj pogled na povoljno, nije tako strašno ići busom 1300km, samo kaj idući dan nemaš volje za ništa: stoopid
|
povoljna cijena za takav put.
radi se o tome da po tom sajmu mozes hodat od otvaranja do zatvaranja i jos ne vidjeti sve. a vjeruj mi da je skuplje si priustiti dan odmora od busa nego avion. ;) |
zainteresiran sam full, samo da se zna, no cijena me isto zanima, jer planiram "Xeona" pa da znam koliko okvirno ostavit novaca, u 3. mjesecu je inaće najveća suša
:p svakako javi kad budeš znao:) |
A ima zainteresiranih...samo daj cjenu... :D
|
ja i tako vjerojatno idem, samo me zanima dali mogu proč jeftinije, jer mi je opcija koju zasada imam poprilično skupa
|
Došlo bu dosta. Ja zainteresiran. Do tad ću valjda diplomirati.
|
Citiraj:
evo imas one karte do berlina za 10€, pa presjedajte ako treba. Ili pogledajte dali nude direkt do tamo, problem je sto bi do nove godine to trebalo bit rezervirano :D al ako vas se skupi u sljedecih 20 dana rezerv. to |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:38. |