![]() |
NEVJEROVATNO !!!!!!
BOK!
Imam BFP s Wordom. Prilikom copy-paste akcije radi gluposti(word) npr. napišem Zagreb , Hrvatska - i kad radim copy paste gore navedenog dobivam sljedeče Z177083643161..... JE..TE ipak nije problem u wordu jer i ovdjeh napravih isto i pogledajte šta mi se ispiše..... Koji je to k......: stoopid Ista fora mi je i sa Reykjavik , Island - R386156446388 i sa : Riga, Latvija - R386156446388 i sa Rim, Italija - R386156446388 Buenos Aires, Argentina - Buenos Aires, Argentina - evo ovaj kopi paste je uredu Daj šta sam napravio da se ovo dešava??? : bonker : Neki vrag znači je u WinXP-u. Nemojte da moram formatirati disk::::: Manje upitnika... ;) |
Procesor je prespor,a imas premalo memorije i onda to ne moze staviti u memoriju...vjeuruj to je....a i kupio si noci monitor wode i to bi moglo raditi probleme jer nije naucen raditi sa wideom...
ajde vidim na poslu s ovim pa te zovem poslije.... |
Jedino što mi pada na pamet je sljedeće:
1. clipboard mu je krcat (ako je više puta copy-pasteao), pa bi trebalo pokušati očistiti taj spremnik. Word bi trebao uredno to čistiti, ali možda ima neki dublji problem ili se nešto zbrejkalo, pa ne radi kako treba. Stoga... ručno čišćenje. 2. ukoliko radi na nekom postojećem dokumentu, neka pogleda da li mu je stranica čista, ili su na mjestu gdje vrši taj "paste" skrivena neka formatiranja ili tablice. Formati već postojećih dokumenata znaju nekad praviti probleme kod unosa. To je ovako na prvu loptu. Ostalo mi "smrdi" na smetnje radi drugih aplikacija, ali to je već nagađanje, jer ne znam što ima instalirano, što radi u samome wordu i što mu je aktivno od postavki. :) pozdrav |
Nasli se Stanlio (GIGA): finger : i Olio (DEBA) :( da me p...ju u zdrav mozak a ja imam stvarno problemčimu golemih razuma.
Radi se o file-ima na kojima sam do sada (zadnjih 5- 6godina) utrošio preko 5000 sati rada. I sad ako je neki bed u samome file.doc i ako nakon formatiranja to s...e ostane zapamčeno ,jao si ga meni: sweating Sutra testirame te fajlove na drugom kompu i ako se to i tamo pojavi :fuming: |
A, da li je tebi možda poznata opcija "BACK UP", tj, zašto se ona koristi i kada!!!
Šalim se, da li ti radi ok na drugom kompu, a ima i opcija na koji se to načni može napraviti da ne pišeš sve ponovo, ali nadam se da o tome nećeš morat razmišljat, Hebo te :rolleyes: "OLIO" |
Ti to zoves "rad"....buahahaha
A moro sam.... |
Imaš pravo, kakav rad, da je možda pametnije utrošio to vrijeme, tko zna gdje bi mu bio kraj!:cool:
Da li si riješio? |
Skini trial verziju office-a 2007 i probaj njega instalirati da vidiš ako office radi problema ili oppenOffice isto jako dobra alternativa
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:46. |