![]() |
sada hdd na pata vanjsko kučište ???
Jutro,
razmišljam o kupnji HDD koji bi sad stavio na vanjsko kučište http://www.tt-germany.com/product/St...2293/a2293.asp poštom sad imam samo laptop, a planiram kupit Desktop kupio bih sata2 HDD. E pitanje je sad.... dali mogu spojit SataII disk na IDE (vanjsko kučište) koji bi kasnije metno u desktop ??? pozdrav |
ne, moras kupit sata vanjsko kuciste.
|
Prvo da riješimo neke nelogičnosti. Tvoj link vodi do 5,25" kutije. Ona se može koristit za razne pržilice jer desktop hdd su 3,5", a laptop hdd 2,5". Dakle, destop hdd ne može u laptop, a laptop disk može u desktop kućište uz neke redukcije. Isto tako 2,5" hdd imaju drukčije priključke za napajanje i data kabel od 3,5".
Rješenje tvog problema je da kupiš 3,5" SATA disk i 3,5" vanjsko kućište. |
da, to je 5,25 ! u njega ide i 3,5" hdd samo sam thio znati dali mogu spojit sata na ide ...
@coconut da, samo sta sam htio izbjeci kupovati novo vanjsko kučište @matesonik thx ali tvoj odgovor mi ne paše :D , onda moram kupit ide |
e sad,
moram kupit ide hdd jer je bitno koji uzmem brzi , sporiji ??? jel moze usb tolko brzo prijenest podataka kao da je spojen direkt ide na maticnu ??? da sad ne kupujem bas najskulje... |
Svejedno koji kupiš jer je usb uvijek sporiji od bilo kojeg hdd-a
|
e to sam htio cut... thx
|
e sad jos jedno pitanje....
moze li biti udma 133 ili mora bit 100 ???? |
Isto ti je...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:22. |