![]() |
napajanje cvili
inače novo forton 400w kad ga uključim on pušta iritirajući zvuk,baš cvili jel to za reklamaciju....
|
Da, ali servis ti uvijek moze reci da je to sve po tvornickim specifikacijama sto god im to znacilo.
|
moj hiper 730 w cvili. išo sam ga reklamirat isu večer. sad čekam šta će bit.
|
cvili, ako imaš sreće, dobit ćeš drugo. iako to nije razlog za reklamirat...
|
kak nije? soma kuna košta!
|
i tagani su cvilili, i meni je fortron znao (rijetko par puta, tiho), desi se takav primjerak... on će sasvim uredno raditi i sve to, samo cvili :D
na dobru volju ti ga mogu zamijeniti... |
Citiraj:
Jbga, takav je život. : bonker2 |
napajanje nije auto. problem na autu se može popravit a na napajanju se nemože
|
može se popravit i napajanje ;)
iako to što cvili nije pokvareno... |
meni je cvililo jer sam imao pokvarenu maticnu:) reklamiro maticnu i radi jos uvijek normalno.
jel to cviljenje jako, ili ko da je priguseno? |
izraženo je u load-u i mijenja se ton i frekvencija zujanja ovisno o load-u
@renesis kako se može popravit? |
pištolj na vrucu plastiku i oko zavojnice. Barem tak na pločama pali :)
|
baš me zanima kaj će reći na servisu. znat ću za dan-dva
|
Trafo.
|
Citiraj:
|
hoce reci da zuji trafo, uzmes pistolj na vrucu plastiku i zamuljas ga stim i nebu vise zujalo
|
...
Kao sto su rekli, trafo najvjerojatnije... Inace to je jedan od najpoznatijih problema na taganima, u01, a cuo sam da i u22 ,te ocz modstream i novi easyconi xl znaju cvrcat... javi kak je proslo... |
isuse (ne ovaj s foruma) pljunem soma kuna i sad još moram nešto lemit i palit.
|
i izgubiti garanciju, lol
|
nema nis drugo nego trafo
tak je meni sa monitorom nekad cvili nekad ne pito ja ove sta rade sa kompovima u cemu kvaka a oni meni da je to trafo da se to more popraviti ali da (neznam sta su rekli-da se ne isplati li nesto tako ) |
cvili i meni monitor. naviko sam se. nek cvili dok ne crkne :D
btw, to cviljenje je u ovisnosti s rezolucijom i frekvom osvjezavanja, meni cvili samo na 640x480 npr. |
Citiraj:
i da, moj tagan easycon 580w također rošta, onak povremeno ko da ventilator po nečemu struže, neki klepetavi zvuk. |
ak moj bude cvilio bacit cu ga kroz prozor hehe
|
dobio sam novi zamjenski i opet cvili!
|
Si siguran da si dobio drugi? :) Mijenjaj za neko drugo napajanje ako te bas toliko strasno smeta, a vjerujem da da, imam i ja jednog Chiefteca koji cvili da te bog sacuva...
|
Isto to je i s mojim taganom xl easycon.Bilo na reklamaciji u Linksu i kažu sve u redu.To je normalno.A užasno iritantan zvuk.A šta to točno zuji? Jer mi ne gine pištolj za plastiku i deri...
|
Citiraj:
Citiraj:
|
ne kužim koliko threadova i koliko puta moramo postat da u napajanju, na ploči, grafi itd. znaju zujat, cvilit, cvrčat zavojnice, kondići
obićno se ti zvukovi pojave kad je komponenta opterećena, i da no nije razlog za reklamaciju. Nema veze što je plačen 100 ili 1000kn tako su komponente dimenzionirane i složene i tako je na svakom. pitanje je samo dobre volje trgovine hoće li takvu rekalaciju odobrit i dati drugi proizvod I moj OCZ (made by Topower) zazuji kada ga se nagazi pošteno kod zavojnica se to relativno jednostavno sredi tako da ih se oblije plastikom ili nećim nevodljivim a opet elastičnim kako bi se amortiziralo vibriranje kod kondića nažalost nema lijeka osim skinut ih i stavit jače (problem nor kod grafa kad se klokaju ili volt-modaju) |
ok. dal mi to netko s foruma može sredit? platim 100 kn
|
Ako ti se gubi garancija,može svatko to sredit.Ako ima odg. pribor taj pištolj za plastiku
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:06. |