![]() |
Kako Overclockirati MEMORIJU?
Htio bi Overclockirati memoriju 256 DDR PC-2700, 333 Mhz King Max pa me zanima kako?Nisam bas upucen u to, pa Decki molim vas pomozite !!!
|
Dizanjem FSBa. Nego jedan prijateljski savjet, aj pročitaj o čemu se sve pisalo na forumu pa možda i nađeš sitnice i detalje. Mislim da se o ovome rzglabalo niti prije mjesec dana pa prije toga isto toliko, ...:beer:
|
Evo sada sam upravo bio trazio ... i da ti iskreno kazem nisam bas puno informacija nasao.Svi Overclockiraju corsais and samsung i svako drugacije vrijednosti.Pa bas i ne znam kako da svoju oc?!?
|
Ej moja radi na 2.5-3-3-6 frekvencija 178 Mhz. na koliko da ju dignem????
|
Pa dizi sabirnicu dokle ide i pritom povecaj i voltazu.
|
Citiraj:
|
Nemres podici memoriju bez podizanja procesora.
fsb sabirnica utjece na obadvoje. |
Citiraj:
Drugi biser u 2 dana ... PROMIJENA FAKTORA MNOŽENJA :confused: onda nema utjecaja na frekvenciju :rolleyes: Ako je proc Palomino unlock i gotovo :beer: Osim ako ne govorimo i Intel procu :cool: |
Citiraj:
|
Pa zato onda nek poveca FSB a smanji mnozitelj ako mu nije zakljucan. :gringo:
|
memorija se dragi moj moze oc-ati i tako da stavis omjere/postotke naspram fsb-u
|
proc frq/mem frq. ratio namjestiti
mnozitelj namjestiti na neku nisku vrijednost(ne prenisku:)) i onda polako dizi frekvenciju i voltazu ako treba..voltazu proca, i memorije..memorije ne vise od 2,8. a proc..nemam pojma.. neka ti kazu vlasnici tvog proca |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:16. |