![]() |
ADSL pitanja
posto sam novi u tom svijetu zanima me kojom bi brzinom trebalo opcenito skidati , meni skida oko 50 do 60 kb/s (a jedan frend koji je blizu mene je rekao da mu skida oko 160kb/s) tak da je to malo veca razlika....... imam paket 1mb/192kb i flat rate.......... i jos sam primjetio da kad igram COD2 na netu mi je ping oko 110 što mi se cini malo prevelik.......
dobio sam Kasda ADSL Router i spojen je na komp prek mrežne kartice (koliko sam cuo da je bolje nego prek USB-a) imate jos kakve savjete |
Probaj ovdje brzinu pa stavi ss! www.speedtest.ch
|
ja se testiro i ispada nekih 106,...
a vecinom mi skida oko 98-102kb/s sto mislim da je ok sta se tice COD 2 ping mi je ok 40-50 kako gdje |
|
Normalni download se kreće oko 105-110 kbit/s, a što se tiče brzine surfanja, budi siguran da nećeš nikada dostići onih teoretskih 1Mbit/s. Ova tvoja vrijednost je u prosjeku s našima.
|
Ova brzina ti je sasvim normalna. Moguće da je problem sa skidanjem i COD2 na serverskoj strani veze, ili to ili možda imaš problema s firewallom. Probaj pogasit onaj od t-scuma, ugasi i svoj na par minuta, pa vidi.
|
sad sam skužio kad se spojim na net prvih 10 -20 minuta je sve dobro i ping mi je oko 80 (COD2) ali onda najedanput poraste na nekih 200 pa čak i do 300.........
|
Citiraj:
|
evo postao sam .........ali mislim da nema nista sto mi ne treba
|
Citiraj:
|
http://www.imagesforme.com/thumbs/2595untitled.JPG
Niceee, zadnji put kad sam testiral je bilo oko 840 negdje u 9 mj. |
Citiraj:
probao sam pingati za iskon mi je bilo oko 115..... a za google mi je bilo oko 55 kak si i ti napisao........ |
Citiraj:
Mada sam sad probao prekao amisa i prema iskonu sa amisa je i meni ping u banani, nije preko 100 ali je dosta velik. Loše... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:47. |