![]() |
kako prepoznati tarobred b??
Dakle mene zanima sljedeće kak se može prepoznat tarobred b proc ??? Dakle kad ga uzmeš u ruku dal je jezgra drugačija od tarobred a ili nekaj drugo??
|
Pogledas onu naljepnicu s siframa i ako prva oznaka zavrsava na B (npr JIUHB) onda je TKruh B. :D
|
jezgra je ista moze se prepoznat po oznakama koje ja neznam dobro..valjda ce ti neko objasnit a inace iz windowsa mozes pogledat sa programom AIDA32
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo, vidi: http://news.hwupgrade.it/immagini/etichetta.jpg Gledas ovo sto pise pod AIRGA, ovo je Tbred A zbog zadnjeg slova A. :beer: |
Citiraj:
|
Ma instaliraj si program CPU-z ,koji si mozes skiniti na ovim stranicama(program ti je odlican, puno bolji od wcpu.)! Prepoznaje ti kakav je procesor,memorija,ploca....
|
Aida32- sve pokazuje;)
|
Pa dajte ne pričajte gluposti! pa znam i ja da sa aidom cpuid i sličnim stvarima mogu vidjet koji je procesor ali ja to moram znati prije nego ga kupim!!!!
dakle moram gledat oznake na njemu i to je to |
znači kupuješ proc na crnjaka:confused:
|
na mojem na mjestu AIRGA pise JUICB
|
Citiraj:
|
Ja gdje kupujem imam POVJERENJA u te ljude,dugo vec s njima posluje i nikakvih problema. A ti velike tvrtke kao sto su info-gama , vel-mil, hg-spot... da mi das novce ne bi kod njih kupovao
|
Evo ja sam upravo kupio 2200+ verziju B U Ve-milu
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad je malo hladnije ujutro pa je 46°C. |
Citiraj:
|
Citiraj:
primjerice sat vremena.??? Inače ovak ne zvuče loše temperature za tako tih cooler ja ću ga vjerojatno isto uzet |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
meni je buraz nakon sat vremena izašo iz Champioship Managera 4 i proc mi je bio na 59 :eek:
idle je 50-52, ovisno o vremenskim (ne)prilikama |
Citiraj:
|
Neki dan kupio Task kuciste koje je puno prostranije od staroga ubacio 3 venta 2 upuhuju odmah kraj hdd-a i jedan iza ispuhuje. Temp. procesora pala za 5 stupnjeva a maticne za 10.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:39. |