![]() |
Zaobilaženje passworda u windowsima
Pozdrav svima. Imam problem koji glasi ovako: Na jednom računalu imam 2 accaunta, jedan admin i jedan ograničeni. Admin ima password, a ograničeni nema. Pošto je acc kojem ja mogu pristupiti totalno jadan treba mi pass od admina, a njega nemam. Postoji li kakav program ili postupak kojim bi mogao naći taj password? Nadam se da čete mi moći pomoći.
|
Prvo pitas admina.
Password se stavlja sa razlogom i koristi u svrhe zastite racunala i podataka.Posto ti administrator nije ostavio password, ne vidim razlog da ga ti znas.Programi postoje i nalaze se na http://www.google.com |
Ja sam bio admin ali sam zaboravio pass, tj. vjerojatno sam nešto pogriješio kod upisivanja pa sad ne znam koji je. inače znam za google, ali sam mislio da mi netko od vas može preporučiti neki program ili stranicu na kojoj pišu upustva.
|
Citiraj:
Citiraj:
Vido Location: Pula Occupation: Učenik Ostavi se corava posla. Pass je postavio administrator racunala/mreze sa razlogom. Pridrzavaj se toga ili pitaj administratora za pomoc ili uslugu. Nemoj zadavati nepotrebnog posla ljudima. ;) |
Mislio sam na pass od admin accaunta, a ne od nekog tipa koji je admin. Drugi acc je rezerva ako se nešto ovako ovakvo desi pošto stalno nešto prtljam tako da mi nije prvi put. Jednom sam u mjesec dana reinstalirao windowse 5 puta jer bih sve zneznuo. Sad mi se ne da ponovo to raditi pa vas zato pitam.
|
zasto bi uopce stavljo admin pass ako ti jedini koristis racunalo... nacina ima da se to napravi i to je vrlo lagano... www.google.com ti je i dalje najbolji prijatelj... barem od ljudi s ovog foruma....
|
Citiraj:
|
znamo da ti treba za školu, ima rješenje al neznam jel ti ga smijem reći kad se moderatori bune
|
imate PM za takve stvari
|
Da, takve stvari riješavajte preko i isključivo PM-a.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:24. |