![]() |
Sagem my501c
Dali bi bilo ikako moguce da stavim novi firmware na mobilte preko kabla? Jel stvarno do boli je glup ovaj T-com firmware. Hvala
|
A samo da pitam, od kud ti neki drugi firmware?
|
pa mislio sam da ima negdje na netu.. malo proguglati... mora postojati!! bar sagem Deafult
|
Kada nađeš, javi :D ;)
|
Iskreno receno,cijeli mob je glup ko stup,te mjenjanje firwarea je bezveze.Uostalom,to je sagem origgii samo je brandiran t-mobileom.
|
Citiraj:
Svatko si kupuje ono kaj mu paše i za kaj mu treba. Meni taj Sagem služi za ono kaj ga trebam. Čak nije ni toliko spor, osim malo sa slikicama. Ali o tome sam već pisao... |
je da malo je samo s slikicama spor... ali koda je bitno, bitno je da se ima mobitel. Meni je na mobitelu najbitnije da prima i salje poruke.... i prima i salje pozive :P
|
ja juče uzo tog sagema i full sam zadovoljan jer za te pare puno nudi, jedino samo da isto nađem firmware jer me ubija ova t-com boja
|
Citiraj:
A firmware ja nisam nikakav još našao... |
ni ne budeš našao
|
...mislim sestri uzeti dotični mob (13 godina), pa me zanima kako to čudo uživo izgleda (nisam stigao do T-Coma pogledati)...pa ako nekome nije problem neka stavi par slikica (izvana, iznutra, menu...)...i zanima me općeniti dojam na aparat pri korištenju, jer sam na nekim forumima našao dosta pohvala....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:08. |