![]() |
Da li bi drago7 (aka Neven) umro za 8800GTX?
Nekoč davno, dok sam bio mladi forumaš, negdje kod Sutjesk..., ups, kriva priča, dakle, davno je bio jedan thread pod imenom "Da li bi pinsla umro za ATi?". Prema rezultatima toga polla, pinsla je odavao dojam da bi istog trenutka položio život na oltar ATi-ja.
Danas se susrećemo sa fanatizmom još jednog člana foruma, nickom drago7, vjerom nVidiot, smjer 8800GTX. Zato, svekoliki forume, nek se čuje glas, što mislite, da li bi drago umro za svoju 8800GTX? |
Ti stvarno nisi normalan, smijem se na glas kao lud :D Još će mene strpat' u ludnicu umjesto drage.
|
: goood : : goood : : goood :
|
: lol2 :
|
Omg :D:D:D
|
Neven "Hot lip" ciganovich got 0wn3d : evil :
SKY care! |
Ahhahahahahaha....Sky,legendo : goood : Svaka ti dala;)
|
Gle, ima dvojica koji ne znaju za dragu!
|
Velike su sanse da se to desi kada izade r600, ako bude brzi od nvidie bice harakiri
|
"mama volim te ali ne vise od nvidije"
negdje istetovirano |
Oho, dvojica sa odgovorima Ne! Da pogodim: drago7 i tomifish2002 :D
|
Kvragu, trebao sam napraviti public poll...:D
|
A looodi sky :D
|
al on nije već umro jer mu se pojavio bad pixel na "Njegovoj Svetosti- samsungu 970p" ??
|
Ne znam baš da li bi umro, ali uz malo kemijanja oko hladnjaka iznad tog veličanstvenog gpu-a, uz adekvatan slobodan prostor, mislim da bi bio moguć seksualan odnos. :X
|
Citiraj:
|
: stoopid Jel ovdje rijec o ovome ili :D, nekako mi pase po modelu: sweating
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=15546 |
Misliš nešto u ovom stilu? http://www.nvnews.net/vbulletin/prin...?t=43298&pp=40
edit: Ne, to nije termalna pasta...:D |
Citiraj:
Edit: vidim još netko ima G80, treći koji je za Ne. |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa vristim.
Sky care. Citiraj:
|
Smijalica živa..stvarno još i postoji netko tko nije za njega čuo..: lol2 : ,ma i to šta kažeš..on je sam kliknuo..prvo sa svog kompa..onda sa nečijeg drugog..: evil : :rolleyes: : roller : ...Svaka čast Sky..ode 5000kn u 3PM...a r600 samo što nije..
|
: lol2 : : lol2 : : lol2 :
|
Normalno da bi,isti čas! LoL : evil :
|
Zgodno ali potpuno nepotrebno. Bez komentara.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:17. |