![]() |
Problem s SE K750i (gasi se sam od sebe)
Mobitel (SonyEricsson K750i) mi se gasi sam od sebe, o čemu se radi?
|
Koliko ti je stara baterija?
|
jeli možda se to događa nakon iskopčavanja usb kabela iz njega, ako ne onda neznam šta bi moglo bit?
|
malo opisi kaka se gasi?
jel se ugasi pa ponovno upali,tj kao da se resetira? |
da, to sam i ja mislio, jer na svom w550 nakon što iskopčam kabel se resetira, ali to malo duže traje, i kad se upali onda se zblokira, a asad mi je treći put ošo firmver pa treći put moram na servis da mi stave novog, samo bijeli ekran, white screen of death
|
ja sam svog 2 dana nakon kupovine vodio na servis zbog firmwarea i kabela:beer:
al problem moze biti i kolicina programa i igrica,ja sam recimo imao 100ak igrica i onda mi se i zbog toga resetirao |
Novi soft će riješiti problem
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Koliko para? OT: Gdje i tko mi može promijenit "oklop" mob-a? TNX na odgovorima! |
Elektromagic če ti prominit software besplatno (naravno ako imaš garanciju). Za "oklop" nebi zna, probaj sam.
|
Jer imaš Memory Stick u njemu? Inače se zna dešavat kad prčkaš, pregledavaš stvari po MS da se resetrira sam od sebe, barem kod mene na Samsungu D600(512MB), a čuo sam da je i s ostalima problem modelim ne samo kod Samsunga nego i kod SE, pogotovo s malo većim kapacitetima MS
|
Citiraj:
|
Imao sam SE D750 sa 1 Gb memorije, i smrznio se je nekoliko puta sve dok nisam prominia firmware (w800). Nakon toga normala.
Sad imam K610 i smrza mi se je več dva puta, a MS mi je svea 64 mb i skoro da je prazan. Tako da nevidim problem u MS-u. |
Citiraj:
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...21839&esi=true Kod novijih SE mob. sam mozes nadogradjivat software uz pomoc SEUS (SonyEricsson Update Service). Ovo je SE software i ne gubite garanciju ako ga koristite. Takodjer je korisno ako ste se zahebavali sa telefonom (otkljucavanje, debranding, modding...) da vratite telefon na pocetno stanje (ukoliko je telefon bio zakljucan i vi ste ga otkljucali ovaj update ce ga ponovno zakljucat) da likovi u servisu ne pitaju cudna pitanja :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:29. |