PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   "Zračenje" (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=53712)

svebee 04.12.2006. 22:59

"Zračenje"

ev da pitam: ima li kakvog štetnog utjecaja upaljeni komp (sve zgašeno monitor, zvučnici osim same kutije) u sobi u kojoj se spava...znači da se ostavi prek noći da radi dok ja spavam u toj istoj sobi

ima li kakvih zračenja ili štetnih utjecaja? tnx. :beer:

Mad_Duke 04.12.2006. 23:07

Nema, osim ako ti je glasan komp za tvoje usi, stvar osobe do osobe pa ti smeta zujanje i ne spavas dobro.

Ali mislim, koristim mobitel, pa ne mislim da cu dobiti tumor na mozgu!

Bubba 04.12.2006. 23:16

Fleks i Zond se kunu da imaju snaznije nocne polucije otkad spavaju s upaljenim racunalom... Stetno je, navodno, samo za novcanik, jer, jebiga, kemijsko ko$ta. :(

Lijeka, navodno, ima, tvrde Visage i Buljo. Stanoviti dr. K. Adzija i njegova asistentica dr. Olja vec godinama u Vakufu lijece taj poremecaj, jos od doba Eniaca. Heto...

Veki-os 04.12.2006. 23:19

Citiraj:

Autor Bubba (Post 584449)
Fleks i Zond se kunu da imaju snaznije nocne polucije otkad spavaju s upaljenim racunalom... Stetno je, navodno, samo za novcanik, jer, jebiga, kemijsko ko$ta. :(

ROFLMAO : lol2 : : lol2 :

Fleks 04.12.2006. 23:25

Citiraj:

Lijeka, navodno, ima, tvrde Visage i Buljo. Stanoviti dr. K. Adzija i njegova asistentica dr. Olja vec godinama u Vakufu lijece taj poremecaj, jos od doba Eniaca. Heto...

A zato me vise ne zoves na sleep over.... :smoke:

Bubba 04.12.2006. 23:29

Citiraj:

Autor Fleks (Post 584464)
A zato me vise ne zoves na sleep over.... :smoke:

Ne zovem te od kad si me prevario s Athom i Horzom iza klaonice Fiolic u Kasini, no nema smisla da idemo s prljavim rubljem u javnost osim ako bas ne zelis eksplicite...

SRV 05.12.2006. 00:14

Citiraj:

I ova ti je jaka : lol2 :

Ph03n1x 05.12.2006. 00:14

Citiraj:

Citiraj:

Autor Bubba (Post 584471)
Ne zovem te od kad si me prevario s Athom i Horzom iza klaonice Fiolic u Kasini, no nema smisla da idemo s prljavim rubljem u javnost osim ako bas ne zelis eksplicite...

ROFL. : lol2 :: goood : :D

Fleks 05.12.2006. 02:18

Citiraj:

Autor Bubba (Post 584471)

Evo vidis opet lažeš.

Mislim pa to su starci.....

Mlado meso only :D . Baš onakvo kakvo imaju kod Fiolića u kašini :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:42.