PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Kućišta i napajanja (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=57)
-   -   Filteri za prasinu (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5368)

Elven 25.07.2003. 14:52

Filteri za prasinu

Luda ideja mi je napala pamet. Postoji li neki HUGE filter za prasinu koji bih mogao postaviti umjesto bocne stranice kucista? Naime, kuciste mi se nalazi na podu, a (polu) otvoreno je, pa se skuplja hrpa prasine unutra. Isto tako gdje ima za kupit filtere za prasinu za coolere?

medo 25.07.2003. 18:19

uzmeš 3-4 strgane ženske čarape od cure/stare/sestre i nekek nategneš... :beer:

marac 25.07.2003. 18:38

Citiraj:

Originally posted by medo
uzmeš 3-4 strgane ženske čarape od cure/stare/sestre i nekek nategneš... :beer:
Fala Bogu pa sad žene imaju sve vece i vece guzice tako da ti nece biti to problem nategnut ni na bocnu stranu Big Towera!
:beer:

tor 25.07.2003. 19:05

Citiraj:

Originally posted by marac
Fala Bogu pa sad žene imaju sve vece i vece guzice tako da ti nece biti to problem nategnut ni na bocnu stranu Big Towera!
:beer:

Si lud, nemoj da vidi ovo:D

horza 25.07.2003. 22:48

Re: Filteri za prasinu

Citiraj:

Originally posted by elven
Luda ideja mi je napala pamet. Postoji li neki HUGE filter za prasinu koji bih mogao postaviti umjesto bocne stranice kucista? Naime, kuciste mi se nalazi na podu, a (polu) otvoreno je, pa se skuplja hrpa prasine unutra. Isto tako gdje ima za kupit filtere za prasinu za coolere?
IMA!!!!!!!!! od starih compaq ormara ! pola stranice ormara je zbušeno i stavljen je taj filter. nemam pojma jel toga igdje ima, ali sjećam se da kada sam bacao neke servere da je tamo već stajao takav ormar s 2 takva filtra.

perich 28.07.2003. 17:20

mozes stavit i onu kakti-spuzvu ili sta vec kaj se stavlja u kuhinjske nape (ne, to nije onaj MP3 player :D )... to bi isto trebalo obavljat trazenu funkciju, samo kaj nije samostojece, nego trebas imat bar kakav-takav okvir... recimo vecinu bocne stranice izrezi, samo ostavi okvir koji ces zaserafit za kuciste i recimo 2 ili 3 trake lima isto ostavi za kaj ces zaljepit taj filter...

evo sugavo sam to nabrzinu nacrtao u paintu, al skuzit ces ideju...

Elven 29.07.2003. 08:43

Citiraj:

Originally posted by perich
mozes stavit i onu kakti-spuzvu ili sta vec kaj se stavlja u kuhinjske nape (ne, to nije onaj MP3 player :D )... to bi isto trebalo obavljat trazenu funkciju, samo kaj nije samostojece, nego trebas imat bar kakav-takav okvir... recimo vecinu bocne stranice izrezi, samo ostavi okvir koji ces zaserafit za kuciste i recimo 2 ili 3 trake lima isto ostavi za kaj ces zaljepit taj filter...

evo sugavo sam to nabrzinu nacrtao u paintu, al skuzit ces ideju...

hvala, ideja je dobra. nadam se da cu stic do napravit do isteka nagradnog roka :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:14.