![]() |
Kako flashirat digitalni fotić?
imam mali problem sa digitalcem.
MAGINON DC 3400. nakon nekih stotinjak slika se jednostavno ugasio i ne da se ponovno upalit.više ga ni usb na kompu ne prepoznaje.pošto nije nigdje ispao niti ima razloga za neko hardversko oštećenje,mislim da je software u pitanju.e sad,kako ga flashirat?može mi to netko možda riješit u Osijeku? |
ufff, nisam nikada čuo dal se i kako može napraviti upgrade software za fotić... jesi ga kupio u OS ili ...?
|
odes na proizvodacevu stranicu
skines firmware procitas upute jednom procitas upute drugi put flashas citajuci upute i to je to flashao sam desetak fotica i sve je proslo kako treba |
nisam,kupljen je vani,tako da nemam garancije...tj,ne mogu ju ostvarit.
|
vidiš vidiš, idem baš viditi za svoga Canona.....
|
Citiraj:
proizvođač je MAGINON,model DC 3400 ja sam našao http://www.supra-maginon.com/,i pod downloads nešto...ali mislim da nijedno od ponuđenog nije firmware |
Za ostalo aparate ne znam,znam da olympus aparati imaju upgrade firmwarea.
Update na Olympusu ide automatski preko njegovog softwarea koji dolazi uz fotoapart. |
Citiraj:
sad sam malo pogledao i proguglao na brzaka, nigdje nisam nasao firmware probaj ti naci |
Citiraj:
|
to sam vec napravio al firmware nisam nasao
|
Za tvoj fotić nema novog firmwarea. Ima za ostalih 18, ali tvog nema. Detalji na Produkte-Digitalkamera.
EDIT: Nakon malo čeprkanja po siteu, ustanovio sam da za ovaj model ni ne postoji firmware. |
to i mene zeza , slaba podrska i to za fuji a204 , je da je star poprilicno , ali ne vjerujem da je to davno otkazano i nakon tvornickog nije bilo drugog firmwarea , a steta je za 2mpx je fotic mrak jso uvijek .
|
Citiraj:
btw.,hvala na trudu i pomoći. |
Citiraj:
|
Vidis, kak mislis da si jeftinije prosao, ali ono nista... nemas ni para, ni aparata...
Svaku srecu ti zelim sa pronalazenjem softwarea i da ga uspijes popraviti... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:20. |