![]() |
Besplatni filmovi
Evo na ubuntuforums sam naletio na ova dva besplatna filma, pa ako nekog zanima...
Star Wreck Elephants Dream Na ova dva sajta se da nać još besplatnih filmova: Besplatni klasici Legalni torrenti |
oj zivote - use LDC++
|
Poanta bi ipak bila LEGALNOST sadržaja, a ne način skidanja.
|
Citiraj:
Do sada sam skinuo kojih desetak starih zaboravljenih filmova koje nigdje drugdje nebih pronasao (npr Nosferatu iz 1922 godine i Flash Gordon serijali 1940g.) U arhivi imaju klasicne filmove, stare reklame, obrazovne i propagandne reklame, dnevne obavijesti koje su se desile prije 50-ak godina i josh mnogo toga navedenog ispod. Svakako dobro mjesto za potrositi malo prometa. Animation & Cartoons Arts & Music Computers & Technology Ephemeral Films Movies News & Public Affairs Non-English Videos Open Source Movies Prelinger Archives Sports Videos Video Games Vlogs Youth Media Takodjer mogucnost skidanja odredjenog filma u vise formata i velicini file-a. 64Kb MPEG4 256Kb MPEG4 QuickTime MPEG2 |
I to stavis kad sam sisao s FLAT-a... ccc : hitthewa
|
Citiraj:
|
Thnx for this
|
Evo moja prva preporuka.
Blue Inače mogli bi u ovaj topik postat linkove s besplatnim filmovima, mjuzom i knjigama, te eventualne preporuke za pojedini sadržaj. Samo ideja... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:36. |