![]() |
Memorija pitanjce?!
Evo baš gledam po cjenicima i zanima me koja je memorija bolja za overclock od ovih dvije?
RAM PC-5300, 2048 MB, DDR2, Corsair C4, KIT, Twin2X, 675 MHz, 2x1024 MB RAM PC-5300, 2048MB, DDR2, CRUCIAL Ballistix, KIT, 667 MHz, 2x1024MB I zašto je Corsair skuplji? |
ballistix
|
Uzmi crucial ballistix puno se bolje kloka a i jeftniji je....
|
OK...znaći želite reći da je bolji ballistix pošto se bolje OC-a...ali još uvijek me zanima zašto je Corsair skuplji? zbog marke?
dali je stabilniji corsair? Unaprijed hvala! :P |
ne. nije stabilniji i nije bolji. ja sam osobno imao mnogo problema s corsairom...tak da su moja iskustva jako losa...a lako ti se moze dogodit da na ovom corsairu kojeg si naveo dobis promos cipove koji neidu ni vrit ni mimo (losi oc-eri)
cijena...ah cuj...medialab koji uvozi corsair ima jako visoke cijene, pa i oni koji kupuju od njega ne mogu imat puno nize...uglavnom taj corsair je daleko precijenjena memorija uzmi ballistix i zaboravi na corsair |
ok...hvala ti...još sam i gledao testove ram-a i vidio da je malo bolji ballistix pa mi je malo bilo čudno
Dali znate di ima još za kupit osim u Linksu...jer tamo tek dolaze za nekih 15-20 dana... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:22. |