![]() |
I kakve su temp. spram one sonate?
|
di je nestao vent iz donjeg dijela, i kako uopce imas protok zraka tamo dolje ?
|
očito mu nestane zbog napajanja,tu je šteta što nema venta jer em što hladi diskove hladi i napajanje.
Šta drago nisi mogao malo te kablove drugačije zagurat? |
ma stane sve bez problema
|
|
Temperature su niže, sva buka je svedena na minimum. Kučište ima dvoslojne bocne stranice, tako da nema nikakve zvonjave. Vent ispod je nepotreban te sam ga prebacio u tunel naspram grafickoj kartici, pa piri direkt na karticu uvlaceci filtrirani zrak iz gornjeg prozora
Vent ispod mi je samo pravio probleme, pošto ima napjanje puno kablova Osim toga napajanje se dolje gotovo ni negrije pošto ne uvlaci zrak sa CPU hladnjaka, vec hladan zrak sa dna kucista Osim toga tu je i ide kabel za disketnu jedinicu, koji je jako dobro sakriven Jedan serial ata disk me i ne brine, jer se ne zagrijava previše, a samo napajanje pravi dobro strujanje zraka, pa nema frke Tek toliko o mojim dojmovima |
Citiraj:
|
izvana lijepo, iznutra ne tolko dobro...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Bočne stranice i krov su metalni lim izvana obloženi plastikom pa još jednom ponavljam, nema frke oko buke |
Citiraj:
samo je ovo napajanje koje uzimam tiše od ovog tvog |
Citiraj:
|
nije mi jedino jasno zašt si na ono slici maltene nabio kućište na zid,jel to tak i inače ili samo dok si slikao ?Jer oni ventovi nemaju di izbacivat zrak,trebo bi barem napravit neku udaljenost od pola metra između kućišta i zida;)
|
Citiraj:
|
jel postoji kakva mogućnost stavljanja prozora na case zbog tih dvoslojnih stranica???
|
slin slin..., barem dok mi ne dođe stacker: sweating
|
Citiraj:
ako misliš na bočne stranice, radi se o tome da je komad lima iznutra a plastka izvana, može se to sve izglodat, ali nevidim nekog smisla, pošto prednji prozori daju dosta mjesta za propuh, a glodanjem bocnih stranica bi se samo omogucilo dolazak prašine izvana, dok iza ona dva prozora na prednjoj strani stoje i filteri za zrak |
nema potrebe sa za tim,jer je ovo kućište rađeno da bude tiho a to one stranice omogućuju tak da je šteta to "glodat"...šta drago ovi ventovi što dolaze sa kućište ne mogu ispod 800rpm ili?
|
Citiraj:
ali ispod 700-800 okr/min ventilator gubi svoju funkciju |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:25. |