![]() |
Koliko dnevno pušite ?
pa da vas čujem...Kolko dnevno popušite cigareta? : finger :
|
Plavi walter 3 kutije preko vikenda do 5, brijem da cu ic u sloveniju na terapiju ibogainom, pa da se rjesim tog smeca:)
|
Filter160 ili nekad bijeli walter, kutija na dan/dva...
|
jednu do tri cigarete tjedno, i to subotom kada se totalno razvalim pa više ne znam što radim, uglavnom je to bili (bijeli:D ) malb ili neki ronhill, ako je neko smeće koje smrdi puno samo bacim na pod: quake :
inaće normalno nama šanse da zapalim: nuts : |
Bar dvije kutije plavog waltera i prelazim na nes jače
|
kutiju crnog davidoffa na dan
|
kutija, kutija i pol bijelog ronhila:smoke:
|
totalno sam smanjio na 5 cigareta dnevno (superlite) :D
|
Taj superlight mi je ko alpski zrak, ko da i ne dimim.
|
Citiraj:
|
ma to je jos ok ali kad probas onaj ultralight imas osjecaj koda si doslovno na planini :D pokusavam nekako prestati ali neide zapadne me uvijek taj superlight...
|
Citiraj:
Al stvarno moram prestat yebote nema jutra kad se probudim a da ne iskasljem kilu fetusa u skoljku uffff odvratno!! |
e tak je i meni kad nezapalim duze vrijeme imam osjecaj da mi nes fali da sam nes izgubio . totalno izgubljen u vremenu . neznam ja nevidim razlog da prestanem , svi me nagovaraju da prestanem cura mi visi za vratom stalno da prestanem da samo bacam pare , itd.. ma meni je gust zapalit i ko ih j... evo bas sad idem :) lol
|
Kutiju i pol do 2 plavog waltera,a subotom navečer 2 kutije :D
|
Kutiju do kutiju i pol bijelog waltera. Kad sam radio onda min 2 kutije :)
|
Kutiju minimalno na dan. Kad sam vani odu 2-3 kutije. Pusim iskljucivo muratti ambasador, a ako nejdem van po pljuge onda tu kupim bijeli marlboro.
Nemam namjeru prestat.... |
Kutija, dvije dnevno... Dosta vremena sam dimio bijeli Walter, onda prešao na plavi, sada sam kojih mjesec dana na bijelom Ronhillu...
Ne mogu zamisliti dan bez cigarete, postale su default svakodnevnice :) |
kutija dnevno, za vikend 5 ili 4 u dva dana.
|
Dabogda pockali.:D
Pušenje šteti zdravlju.: bonker2 :p |
kutiju i pol' bjelog valtera dnevno.
btw decki sa ovim djecjim foricama gore "537 kutija dnevno" i "kuis buraz samo malboro se pere, ak opce pusim ova domaca sranja" ste jadni, i smjesni. nije flame samo dobronamjerno velim da smjesni ispadate. to su fore 13-godisnjaka, doslovno |
A ne, da se nebi još poklali oko vrste cigareta? Fleks i Mat - jednog dana ću obojici stistnut doživotni ban. Jedan pod/ebava, drugi se da isprovocirat. To mora da je ljubav.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:52. |