![]() |
Star Trek
Ajd, nisam Star Trek fanatik, a u lokalnoj videoteci imaju sve Star Trek filmove izasle na DVDu.
Ono sto mene zanima je kojim redosljedom idu, jer bi ih htio pogledati kronoloskim redom. |
Star Trek: The Motion Picture
Star Trek II: The Wrath of Khan Star Trek III - The Search for Spock Star Trek IV - The Voyage Home Star Trek V - The Final Frontier Star Trek VI - The Undiscovered Country dotle ih znam, dalje nemam sve do nemesisa...... ali zato uskoro nabavljam kompletan NG, deep space 9 i voyager :D |
Ja uz ove gregove imam još First Contact, Generations, Insurrection ... Ovo bi trebali biti svi:
1. Star Trek - The Motion Picture 2. Star Trek - The Wrath Of Khan 3. Star Trek - The Search For Spock 4. Star Trek - The Voyage Home 5. Star Trek - The Final Frontier 6. Star Trek - The Undiscovered Country 7. Star Trek - Generations 8. Star Trek - First Contact 9. Star Trek - Insurrection 10.Star Trek - Nemesis kokice i :beer: i uživaj, nisam ni ja neki Trek fanatik, ali nema novijih SFova koji nešto valjaju osim njih, ostalo je ... |
....a ja imam prve dvije sezone Enterprise-a (najnoviji serijal) , jest da je NX-01 na dnu hranidbenog lanca :D , ali drže se...
trekoljupci obavezno nabaviti ( ne od mene :D ) |
ok, ajde poznavatelji....
jucer sam od frenda pokupio neki CD na kojem je pisalo (pazi sad) Star Track movie :D on nije znao sta je, ispostavilo se da je CD2 od nekog filma iz serijala al neznam kojeg pa neznam ni koji CD 1 da trazim :) uglavnom, Picard je kapetan, Data uci od nekog klinca kako je biti djete i igra se s njim, i na kraju Picard unistava neku veliku hmmm, postaju s povelikim "krilima".....samo sam malo bacio pogled na film pa neznam previse detalja ali ako nekom sine koji je to nek posta |
9. film, Insurrection
|
Evo za par dana ce mi frend posuditi Nemesis, pa da i to pogledam.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:18. |