PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   ISP (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   NOVE AMIS CIJENE!!! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=53248)

ojpi 30.11.2006. 13:11

NOVE AMIS CIJENE!!!

Ovo je revolucija za one kojima je dostupno!

http://zombix.net/glob/2006/11/30/am...cijene-adsl-a/
Izdvojit tu ću 2mbit flat sa tel pretplatom za 203kn, dok je 1mbit flat sa tel pretplatom 152kn!!!!!! : goood : : goood : : goood :

frANZi 30.11.2006. 13:23

Ovo je ono što smo svi čekali: nema paketa - samo FLAT! Cijene su odlične.

Ali neka ste vi izrugali DUMU na onoj temi iskon+adsl2... :grrr:

d0X 30.11.2006. 13:32

još samo da mi istekne pretplata na T-sCum...

MadBoY 30.11.2006. 13:36

Znaci moguce da je istina da ce Tcom spustit flat na 138kn. Kewl.

Fleks 30.11.2006. 13:38

Kaj je to dostupno svugdje? Znaci mogu odhebat T-com ?

:) :) :) :)

d0X 30.11.2006. 13:43

još nije dostupno svugdje, koliko sam shvatio sa njihovih stranica, ali će se vjerojatno brzo proširit.

beat that T-HiTler :D

ojpi 30.11.2006. 13:44

Citiraj:

Autor Fleks (Post 580368)
Kaj je to dostupno svugdje? Znaci mogu odhebat T-com ?

:) :) :) :)

Nažalost, to bi bilo predobro. Samo u zg-u trenutno i ovdje možeš provjerit dostupnost.
http://www.amis.hr/noveusluge/popup_nove_info.php

NJUNJO_HR 30.11.2006. 13:59

na glupoj trešnjevci ništ nema
in ovaj iskon duo, a ni ova amis, a ni vodatel
koji mi se najviše sviđa ak cijene i on spusti

ali 150kn telefon i internet uhu to mi očemo

Fleks 30.11.2006. 14:08

Čestitamo!!!
Kod Vas ćemo već u studenome nuditi usluge na vlastitoj infrastrukturi!
Molimo ispunite sljedeće podatke i poslat ćemo Vam materijale i ponudu za nove usluge:

OUUUU JEEEEAAAAA BEJBI VIVA LA STENJEVEC :D :D :D

Rijecanin 30.11.2006. 14:09

Ma... super su mi ove ponude..... Iskon duo FALUS, OptiDSL Falus, Vodatel FTTH FALUS, Amis DSL FALUS...

Jedino što ja primjećujem zajedničko u njihovim ponudama je FALUS!!!!

Zaključak od svih usluga koje ne mogu koristiti biram Vodatel, i uzeti (ne)ću njega....

NJUNJO_HR 30.11.2006. 14:12

fleks gade :)
evo sad ssam zval i veli da imaju na selskoj centralu i da misle
do nove godine postaviti još 2-3- centrale ali nije rekel di
jedan-dva kilometra sam od te centrale i ništo od njih

dobro kaj kradem net,(connectionpoint) ali je greda kaj ne radi stalno

EDIT: mada vodatel i 2up i 2down mi je super jer moreš
skidati i igrati se i još more neko surfati
grrrrr ničeg toga nema kod mene.......

ojpi 30.11.2006. 14:16

Citiraj:

Autor Fleks (Post 580409)
Čestitamo!!!
Kod Vas ćemo već u studenome nuditi usluge na vlastitoj infrastrukturi!
Molimo ispunite sljedeće podatke i poslat ćemo Vam materijale i ponudu za nove usluge:

OUUUU JEEEEAAAAA BEJBI VIVA LA STENJEVEC :D :D :D

Čestitam, već danas možeš izbaciti T-Vraga iz stana. : lol2 :

MAHER 30.11.2006. 14:26

i meni je dostupno,ali imam još 8 mjeseci tcom ugovora,nadam se da će i njima pasti cijene

ojpi 30.11.2006. 14:34

Citiraj:

Autor MAHER (Post 580432)
i meni je dostupno,ali imam još 8 mjeseci tcom ugovora,nadam se da će i njima pasti cijene

Pa sigurno hoće, ali neće tako brzo biti tel+adsl flat 152 kn, za početak bi moglo 138kn 1mbit flat + pretplata.

DUMA 30.11.2006. 14:41

Ja ću samo svima reći:"I told u so!"

Bitno da ja pricam nebuloze i da su se ismijavale moje "revolucionarne" izjave, ali sad se pokazalo koga treba ismijavati, no dobro, svi smo ljudi i griješimo!

Mar 30.11.2006. 14:43

Yeah baby, znate Hrvatska nije samo Zagreb :(

BrunoZG 30.11.2006. 14:52

Nisam skužio, jel to 152 kn sa PDV-om ili bez ?....

DUMA 30.11.2006. 14:56

Citiraj:

Autor BrunoZG (Post 580465)
Nisam skužio, jel to 152 kn sa PDV-om ili bez ?....

Da, u sve cijene je uključen PDV!

malba 30.11.2006. 15:13

Citiraj:

Autor DUMA (Post 580449)
Ja ću samo svima reći:"I told u so!"

Bitno da ja pricam nebuloze i da su se ismijavale moje "revolucionarne" izjave, ali sad se pokazalo koga treba ismijavati, no dobro, svi smo ljudi i griješimo!

svaka čast za info, cjene jesu debelo niske. no nažalost dostupnost nije jednako revolucionarna, pa se moram složiti s riječaninom.
ostaje samo prićčekati dvije tri godine da se dostupnost proširi sa papira i web stranica na većinu hrvatske...: hitthewa

DUMA 30.11.2006. 15:22

Citiraj:

Autor malba (Post 580491)
svaka čast za info, cjene jesu debelo niske. no nažalost dostupnost nije jednako revolucionarna, pa se moram složiti s riječaninom.
ostaje samo prićčekati dvije tri godine da se dostupnost proširi sa papira i web stranica na većinu hrvatske...: hitthewa

Ne vjerujem da ce za to biti potrebno 2-3 godine, pogotovo za tebe koji si u Rijeci, znači jednom od većih mjesta u HR.

Ja sam u Zagrebu, u naselju dubrava. Dubrava je jako velika i dijelom je pokrivena i receno mi je da ce ostaci biti pokriveni vec u 1.mj, što me navodi na neki zaključak da ako tako brzo idu da bi Zagerb uvelike mogao biti pokriven već do ljeta, a Rijeka će isto postepeno i polako dobivati svoj dio kolača!

Mislim, meni je tako svejedno, ja sam preselio i morao sam ponovo potpisati ugovor s T-comom na godinu dana i ostalo mi je još 6mj, iako DSL koristim od komercijalne ponude, znači nekih 3god

Rijecanin 30.11.2006. 15:52

Citiraj:

Autor DUMA (Post 580501)
Ne vjerujem da ce za to biti potrebno 2-3 godine, pogotovo za tebe koji si u Rijeci, znači jednom od većih mjesta u HR.

Ofkors... uostalom, i Vodatel ću dobiti "uskoro", tako da...

tor 30.11.2006. 16:05

Jeeee, još jedna fantomska ponuda. Od sutra PCE nudi stalni link 15MB DW, 15MB DW, besplatan telefon, kurva dva puta tjedno, a ako nazovete u slijedećih 15min dobijete i kardan, blok motora za stojadina i nekorištene pakne za uniča. Molimo unesite vaš broj ameriken kartice da možemo prebaciti sredstva za inicijalne troškove na naš račun....: CoolRamb
Ma mrak, baš se veselim svemu ovome. Ovi u T-comu su garant sad zbunjeni, ne znaju od silne konkurencije gdje da počnu snižavati cijene pa se možda za*ebu i sve živo ponude po 50% nižim cijenama.
Dobro, ok, sad sam se ispucao ali ako je ovo početak nečega - brate sporo je ko i naše veze.

ojpi 30.11.2006. 16:12

Citiraj:

Autor tor (Post 580545)
Jeeee, još jedna fantomska ponuda. Od sutra PCE nudi stalni link 15MB DW, 15MB DW, besplatan telefon, kurva dva puta tjedno, a ako nazovete u slijedećih 15min dobijete i kardan, blok motora za stojadina i nekorištene pakne za uniča. Molimo unesite vaš broj ameriken kartice da možemo prebaciti sredstva za inicijalne troškove na naš račun....: CoolRamb
Ma mrak, baš se veselim svemu ovome. Ovi u T-comu su garant sad zbunjeni, ne znaju od silne konkurencije gdje da počnu snižavati cijene pa se možda za*ebu i sve živo ponude po 50% nižim cijenama.
Dobro, ok, sad sam se ispucao ali ako je ovo početak nečega - brate sporo je ko i naše veze.

Ova usluga je ipak dostupna u dosta kvartova u zg-u kolko vidim na grupi (barem dijelovi kvartova) tak da nije ko vodatel, a to je tek početak, a ako t-com osjeti da mu iz svakog kvarta u zg-u počinju odlaziti korisnici neće mu biti svejedno. Kladim se da ćemo kao što se i priča uskoro imati flat od t-coma za neku normalnu cifru.

DUMA 30.11.2006. 16:12

Kaj si tako pesimističan Riječanine? :)

Uostalom, budi realan i reci da li jednostavnije širiti infrastrukturu po HR bakrom ili optikom?

Panzer 30.11.2006. 16:12

Jednu stvar ne kuzim... (fakat sam zbunjem tim svim ponudama),
Sad sam gledao na njihovim stranicama i 1Mbit + Flat je 268kn, kaj mi je recimo ok cijena.
Di je to 2Mbita + Flat za 203kn?

Link: http://www.amis.hr/privatni_adsl.php#flat

Inace sam razmisljao o Optimi, posto imam njihovu tel. pretplatu...
http://www.optima.hr/optidsl1.aspx

ojpi 30.11.2006. 16:13

Citiraj:

Autor tor (Post 580545)

Ova usluga je ipak dostupna u dosta kvartova u zg-u kolko vidim na grupi (barem dijelovi kvartova) tak da nije ko vodatel, a to je tek početak, a ako t-com osjeti da mu iz svakog kvarta u zg-u počinju odlaziti korisnici neće mu biti svejedno. Kladim se da ćemo kao što se i priča uskoro imati flat od t-coma za neku normalnu cifru. Uostalom ne znam zašto ste tako kritični. Pa mora se od nečeg početi, pa neće valjda amis pokriti prvo cijelu hr i onda stavit cijene bez da je išta zaradio, t-com bi onda izjednačio cijene i amis ne bi dobio ni jednog korisnika. Ko je da t-com u početku imao neku pokrivenost, a konkurenciji je još teže jer ih gamad zavlači.

ojpi 30.11.2006. 16:14

Citiraj:

Autor Panzer (Post 580556)
Jednu stvar ne kuzim... (fakat sam zbunjem tim svim ponudama),
Sad sam gledao na njihovim stranicama i 1Mbit + Flat je 268kn, kaj mi je recimo ok cijena.
Di je to 2Mbita + Flat za 203kn?

Link: http://www.amis.hr/privatni_adsl.php#flat

Inace sam razmisljao o Optimi, posto imam njihovu tel. pretplatu...
http://www.optima.hr/optidsl1.aspx

Nema još ništa na stranicama, to je stara "reselling" ponuda.

tor 30.11.2006. 16:22

Ma gle, sve ja to kužim ali sam negdje morao iskaliti generalno nezadovoljstvo tim stvarima u HR-u.: DualWiel

RimtuTiTuki 30.11.2006. 16:24

Citiraj:

Autor NJUNJO_HR (Post 580396)
na glupoj trešnjevci ništ nema
in ovaj iskon duo, a ni ova amis, a ni vodatel
koji mi se najviše sviđa ak cijene i on spusti

ali 150kn telefon i internet uhu to mi očemo

Cudno, ja sam na Remizi, i dostupno mi je sve osim Vodatela...

raf 30.11.2006. 16:32

Meni je dostupan samo t-com:D a u centru zagreba sam.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:16.