![]() |
Windows problem (svaka pomoć je dobro došla)
Prije 2 dana poćela mi se pojavljivati ova poruka:
INTERNAT.EXE - Entry Point Not Found The procedure entry point GetProcessFlags could not be located in the dynamic link library KARNEL32.dll poruka mi se javlja na WinXP nakon welcome screena ja neznam o ćemu je rijeć ali ako netko zna naćin da to sredim bez reinstalacije Windowsa bio bih zahvalan. http://svastaponesto.www2.dotnetplay...vatar/vivi.gif |
Re: Windows problem (svaka pomoć je dobro došla)
Citiraj:
nikada nisam vidio tu poruku... jedino ako koristiš softice, winice ili neki drugi debuger... ali smrdi na virus. ---------------------thx marac----------------------- Inspired by: Aerosmith - Janie's Got a Gun |
Svako malo image sistema i kad se pojave ovakva sranja, prebrišeš ih slikom i bok. Ovako, neman blage veze. Sorry.
|
Re: Windows problem (svaka pomoć je dobro došla)
Citiraj:
sta fali reinstallu? tocnije repairu? napravi repair, stavi ponovo SP i mirna Bosna. |
Reinstal dugo traje, pa dok stavi sve programe, a backup podataka prije toga...
Kažem ti ja, ubuduće image diska. A sad, poslušaj Elkija i reinstalček. |
Citiraj:
sto se tice reinstalla on se radio na Win98. Jesi ga kad radio? da jesi vidio bi da ti ostanu svi programi. Inace slazem se, image sistema je dobra stvara. |
Ako se dobro sjećam, internat je proces (servis?) koji kontrolira ikonu od tipkovnice u trayju (dobro, notification eriji).
Ne znam govori li ti to nešto...tipkovnica, ha? |
Citiraj:
When enabled, a process that displays the EN (English) and other language icons in the system notification area, allowing the user to switch between locales. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:29. |