![]() |
Koji LCD kupiti, savjet
Evo molio bi savjet koji LCD da kupim, kupujem u Ve-Mila ili Hg-Spota, znači trebao bi 19" LCD oko 2000kn znaci od nekih recimo 1800-2200kn koji je najbolje uzeti, u vemila imam Samsung, LG, Acer ...
ovdje možete naći i izbor koji nude ... http://www.ve-mil.hr/cjenik.aspx?GrupaOznaka=monitori ovaj mi se nije učino loš.. Samsung SM 920N eto , hvala :rolleyes: |
Ispod 2k kn je imho najisplativiji LG L194WT...
Ali ako ne volis Wide monitore, onda gledaj LG 1952T ili 1952S, prvi ima i DVI. |
Gledaj da si uzmeš nešt što ima podržan DVI i što bolji kontrast...
|
aha , onda cu pogledati ovaj LG 1952T , sta mi je SRV preporučio... hvala na savjetima i ako mi mozete malo pojasnit sta tocno DVI znači ;)
|
Digital Visual Interface, digitalni signal. Valjda imaš na svojoj grafi DVI i VGA utor, pa ćemu onda pretvarat iz digitalnog u analogni i opet obrnuto.
Dakle traži monitore sa DVIjem. |
Citiraj:
Inace DVI daje bolju sliku, vecu ostrinu teksta, bolji kontrast... Nije neophodno imati DVI na monitoru, razlika nije ogromna. Medjutim u danasnje vrijeme je potrebno izdvojiti jako malo novca u DVI...pa ga stoga preporucujem. EDIT: Eto buljo je bio brzi... |
hvala lijepo :)
|
Citiraj:
Ovdje na forumu ga mnogi hvale i mislim da neces pogrijesiti. Od ovog ili drugog tjedna su u akciji. Ja cu u pon ili ut uzet jednog, ali u Vz. |
2ms, DVI, 300cd/m2, 2000:1....da toga uzmi, za tu cjenu takve perfomanse...nemrem verovat!
|
Citiraj:
Ja vise volim svojih "pravih" 5ms, dobijenih bez RTC-a ;) Jos mi samo overdrive fali... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:55. |