PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Kućišta i napajanja (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=57)
-   -   Prijave (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5312)

Psycho 18.07.2003. 22:13

Prijave

Pošto pceksperti mudro šute, mogli bi se tu javiti tko je poslao modove a tko nije. U jednom postu se cak i kaze da ce biti ostra konkurencija. Pa da vidimo tko se ubacio u tu konkurenciju a tko jos ceka. :)

miato 19.07.2003. 13:20

bilo bi zakon kad bi barem mi tu, forumasi, javili tko sta sprema i ima li sanse za kakvu nagradu :D za one "nezavisne" kandidate necemo ni znat, dok ne poberu Aopena i 9500tku ...
Evo da i ja kazem, radim nesto "posebno", al je lako moguce da necu stic zavrsit do 1.9. :( jel drugi tjedan idem na more, pa do 15.8., a onda jos maturalac krajem osmog :D
zasada super izgleda sto sam napravio (posuda za vodu za vodeno, i ofarbao sam stari grijac za kabine kojeg sam dobio za 2 hladne pive) :D

greg SE 19.07.2003. 13:50

ja sam medju onima "neznam da li cu se uopce prijaviti" - poceo sam nesto ali sam istovremeno sam sebe opteretio raznim stvarima (moram nauciti reci ne :)) a u ono malo free vremena nemam zivaca za nista
ah, da....a i s obzirom na pad cijena ni nagrade visu nisu bas nesto (prvenstveno grafulja) iako to nije razlog za odustajanje nikome naravno

cyberphere 19.07.2003. 17:18

Ja se neću prijaviti jer prvo nemam alata za takvo što a drugo baš i nisam spretan u izradi. Ako već budem nešto radio na kućištu kupit ću gotovo kao što sam i do sada jer kao što rekao nisam pretjerano spretan za takve stvari

marac 19.07.2003. 18:18

Citiraj:

Originally posted by cyberphere
Ja se neću prijaviti jer prvo nemam alata za takvo što a drugo baš i nisam spretan u izradi. Ako već budem nešto radio na kućištu kupit ću gotovo kao što sam i do sada jer kao što rekao nisam pretjerano spretan za takve stvari
Horza, o tome sam ja pričao :beer:

--
Trenutacno pegla:
Sade - By Your Side
If it wasn't for muscle spasms, I wouldn't get any exercise at all.

STRMX 19.07.2003. 20:40

Citiraj:

koliko me sluzi pamcenje o ovome je bas greg,kada ste objavili natjecaj

Paske 19.07.2003. 20:59

Pa gledaj ... o modanju nemam dume i nema šanse da sam primem alat u ruke :rolleyes:

Ja sam nježna duša koja ne voli takove grubosti.

Ipak nemam ništa protiv da se nagarde oni koji znaju/mogu/žele.

Oduvijek mislim da se talent i trud moraju pohvaliti i nagraditi, ako netko ne može isto što i ja - nisam mu ja kriv.

Tako da u svakom slućaju zagovaram one koji se potrude i naprave mod :beer:

cyberphere 19.07.2003. 23:42

Citiraj:

Originally posted by Paske
Pa gledaj ... o modanju nemam dume i nema šanse da sam primem alat u ruke :rolleyes:

Ja sam nježna duša koja ne voli takove grubosti.

Ipak nemam ništa protiv da se nagarde oni koji znaju/mogu/žele.

Oduvijek mislim da se talent i trud moraju pohvaliti i nagraditi, ako netko ne može isto što i ja - nisam mu ja kriv.

Tako da u svakom slućaju zagovaram one koji se potrude i naprave mod :beer:

S tim se slažem. Treba nagraditi trud. To što ja nisam spretan za takve stvari to je moj problem.

tskarda 20.07.2003. 01:44

ja sam svog oldtimera malo zelio urediti ali kad sam skuzio da je plexi prilicno tvrd i polomio 6 burgija odustao sam, nemam alata :(

Psycho 21.07.2003. 01:12

ljudi nemojte biti tako grubi..dajete mi nade i onda necu nista dobiti..:rolleyes:
:D
ne..ja sam napravio modd jos prije..samo ga nisam uglancao..
a svidja mi se kad napravim nesto SAM i da dodju frendovi i slusam njihove reakcije.. :D

i naravno..ako već nemam para za ludu mashinu, barem da izgleda kao jedna zvijer...ja radim sve s brusilicom..nema se para za specijalizaciju:D možda ako prodam modd:rolleyes: :D

horza 21.07.2003. 21:47

Citiraj:

pa to je u redu... nitko nije bio tata-mata bez alata, niti kompjuteraš bez dodira s računalom.ne možeš biti pilot bez dozvole, niti astronaut bez odijela, niti vinar bez gorica, niti pijanac bez društva... uglavnom... ako nisi ufuran u to, bilo bi u redu prepustiti nagrade nekome drugom... u međuvremenu imate www.thinkquest.org i tamo će biti nešto što vam više paše... ako ne, pronađite svoj đir. uglavnom, na natječaju će pobjediti najsposobniji moderi, a takvi imaju iskustva, a i sredstava. :beer:

horza 21.07.2003. 21:52

šmrc...

ja se neću prijaviti... meni nedaju da se igram.. šmrc. kažu da ne smijem... :( mamaaaaaaaaaaaaaa... plač plač šmrc šmrc šmrkalj
---------------------thx marac-----------------------
Inspired by: Apocalyptica feat. Sandra Našić - Path Vol. 2

z3D 21.07.2003. 23:20

dobra vijest za sve vas: ni ja se necu prijaviti. jednostavno mi se ne da. :D horza znam da si bio za mene ali jeb'ga

MadBoY 22.07.2003. 00:05

Ja stvarno nenam sreće. Ovih dana stalno puše lagani vjetrić i onemogućava mi da prefarbam kućište (nemam garažu :().
Ali skužio sam nešto. :)

Nepuše po noći :D

cyberphere 22.07.2003. 00:11

Nešto mi se čini da ih se jako malo prijavilo sa ovog foruma. Ali bila je vijest na BUG-u i na početnoj stranici sigurno ih ima dosta koji su se prijavili

marac 22.07.2003. 01:27

Citiraj:

Nešto mi se čini da ih se jako malo prijavilo sa ovog foruma. Ali bila je vijest na BUG-u i na početnoj stranici sigurno ih ima dosta koji su se prijavili
A BUG čitaju sve sami moderi koji od nedostatka vremena zbog modanja nisu naucili ni racunalo upalit :smoke:

Psycho 23.07.2003. 21:55

tko zna...mozda su sakriveni medju stranicama:rolleyes:
:D

muki 30.07.2003. 13:57

psycho

pitanjce za psycha!

ovaj odgovor moze i kad se zavrsi spomenuto natjecanje....
ona slikica ispod imena je tvoj tower? zanima me sto si stavio na bočnu ploču- pleksi ili ...?

Psycho 31.07.2003. 17:42

always pleksi..:)

avatar je frendovo kuciste s mojim modom i njegovim farbanjem:)

a moje kuciste je na natjecaju objavljeno..

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:32.