![]() |
Prijave
Pošto pceksperti mudro šute, mogli bi se tu javiti tko je poslao modove a tko nije. U jednom postu se cak i kaze da ce biti ostra konkurencija. Pa da vidimo tko se ubacio u tu konkurenciju a tko jos ceka. :)
|
bilo bi zakon kad bi barem mi tu, forumasi, javili tko sta sprema i ima li sanse za kakvu nagradu :D za one "nezavisne" kandidate necemo ni znat, dok ne poberu Aopena i 9500tku ...
Evo da i ja kazem, radim nesto "posebno", al je lako moguce da necu stic zavrsit do 1.9. :( jel drugi tjedan idem na more, pa do 15.8., a onda jos maturalac krajem osmog :D zasada super izgleda sto sam napravio (posuda za vodu za vodeno, i ofarbao sam stari grijac za kabine kojeg sam dobio za 2 hladne pive) :D |
ja sam medju onima "neznam da li cu se uopce prijaviti" - poceo sam nesto ali sam istovremeno sam sebe opteretio raznim stvarima (moram nauciti reci ne :)) a u ono malo free vremena nemam zivaca za nista
ah, da....a i s obzirom na pad cijena ni nagrade visu nisu bas nesto (prvenstveno grafulja) iako to nije razlog za odustajanje nikome naravno |
Ja se neću prijaviti jer prvo nemam alata za takvo što a drugo baš i nisam spretan u izradi. Ako već budem nešto radio na kućištu kupit ću gotovo kao što sam i do sada jer kao što rekao nisam pretjerano spretan za takve stvari
|
Citiraj:
-- Trenutacno pegla: Sade - By Your Side If it wasn't for muscle spasms, I wouldn't get any exercise at all. |
Citiraj:
|
Pa gledaj ... o modanju nemam dume i nema šanse da sam primem alat u ruke :rolleyes:
Ja sam nježna duša koja ne voli takove grubosti. Ipak nemam ništa protiv da se nagarde oni koji znaju/mogu/žele. Oduvijek mislim da se talent i trud moraju pohvaliti i nagraditi, ako netko ne može isto što i ja - nisam mu ja kriv. Tako da u svakom slućaju zagovaram one koji se potrude i naprave mod :beer: |
Citiraj:
|
ja sam svog oldtimera malo zelio urediti ali kad sam skuzio da je plexi prilicno tvrd i polomio 6 burgija odustao sam, nemam alata :(
|
ljudi nemojte biti tako grubi..dajete mi nade i onda necu nista dobiti..:rolleyes:
:D ne..ja sam napravio modd jos prije..samo ga nisam uglancao.. a svidja mi se kad napravim nesto SAM i da dodju frendovi i slusam njihove reakcije.. :D i naravno..ako već nemam para za ludu mashinu, barem da izgleda kao jedna zvijer...ja radim sve s brusilicom..nema se para za specijalizaciju:D možda ako prodam modd:rolleyes: :D |
Citiraj:
|
šmrc...
ja se neću prijaviti... meni nedaju da se igram.. šmrc. kažu da ne smijem... :( mamaaaaaaaaaaaaaa... plač plač šmrc šmrc šmrkalj
---------------------thx marac----------------------- Inspired by: Apocalyptica feat. Sandra Našić - Path Vol. 2 |
dobra vijest za sve vas: ni ja se necu prijaviti. jednostavno mi se ne da. :D horza znam da si bio za mene ali jeb'ga
|
Ja stvarno nenam sreće. Ovih dana stalno puše lagani vjetrić i onemogućava mi da prefarbam kućište (nemam garažu :().
Ali skužio sam nešto. :) Nepuše po noći :D |
Nešto mi se čini da ih se jako malo prijavilo sa ovog foruma. Ali bila je vijest na BUG-u i na početnoj stranici sigurno ih ima dosta koji su se prijavili
|
Citiraj:
|
tko zna...mozda su sakriveni medju stranicama:rolleyes:
:D |
psycho
pitanjce za psycha!
ovaj odgovor moze i kad se zavrsi spomenuto natjecanje.... ona slikica ispod imena je tvoj tower? zanima me sto si stavio na bočnu ploču- pleksi ili ...? |
always pleksi..:)
avatar je frendovo kuciste s mojim modom i njegovim farbanjem:) a moje kuciste je na natjecaju objavljeno.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:32. |