![]() |
Watmetar ili kolko trosi moja pila
evo da ne budem zlica koja ne daje informacije, a i ne da mi se odgovarat na hrpu pm :D javno javljam kako u hrvata doc do doticnog instrumenta koji se zove energy check 3000 (da takav ili slican koristi ekipa sa guru3d)
prvo kontaktirate www.conrad.hr i kazete ljudima sta bi ste htjeli tj koji kataloski broj (pazite min cjena za narudjbu je 30 eura pa ce te vjerovatno morat uzet 2 kom) evo i link na conrd za kataloski br koji inace glasi 125319 - 62 http://www1.conrad.de/ i gle cuda bas imaju doticni uredja na akciji (valjda su Hrvati navalili na jega ;) ) link na stranu od uredjaja je malo duzi pa ga najdite po sifri (dosta je samo prvi broj) ima i malo skuplja varijanata (pogledajta na dnu strane) ja sam jako zadovoljan instrumentom i jos ga nisam uhvatio da krade tako da sve najbolje o njemu ne zuji ne bruji ne trazi dodatno napajanje, moze mjerit u nekom vremenskom intervalu pa dati max i min vrjednosti, ispisat trenutne vrjednosti i mogucnost ukucavanja cjene kW po satu pa racuna koliko ste duzni HEP-u :) sve skupa za cca 25 eura dobijete zgodnu spravicu pozdrav i sretno mjerenje ps- ako admin misli da je ovo placeni oglas nek skida, a ako ne nek kupuje : cheers2 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:33. |