![]() |
TWINMOS DDR 2GB PC3200 DDR400 DUAL CHANNEL???
http://pcborg.org/index.php?page=sho...mart&Itemid=28
Cijena je cini mi se "preniska". Sada mene zanima dali je taj ducan, borg, neka prevara ili ova memorija losa??? Posto sam u procesu kupnje 2 sticka po 1gb ovo izgleda odlicno ali nebih se voljeo opeci. I na netu nikako da nadem nesto konkretno o ovoj memoriji. Hvala na infu. |
...ja sam decke kontaktirao i cinu mi se skroz ok,nisam nista narucivao ali mislim sto se ducana tice nemas beda
|
Ducan vec neko vrijeme postoji, cak je i bilo dosta rasprava o njemu.
Imali su jeftini Patriot 2GB isto, mislim da su ok. Za memoriju si provjeri koji su čipovi gore i to je to |
Evo da ti kažem, ja sam kupovao kod Borga grafu i proc iz siga (zvijer) i sve je prošlo ok. Robu nisam platio preko neta i cekao dostavu nego sam došao kod lika doma u stan u hodniku na stolicu ima POS provuko je karticu ja potpisao slip, lik je otišao u drugu sobu donio mi hardware ispisao garancije ui račun i ja ošo sretan i zadovoljan. Inace "dučan" (stan) je u Travnom u takozvanoj Mamutici
EDIT: HeHe "Traženi proizvod nije pronađen!" jel netko slao upit za to?? Naime oni cesto imaju u cijeniku nesto cega nema pa uzmite to u obzir.... Najbolje je nazvati.. |
Sto se tice memorije super izbor! ja sam imo 3 gige te memorije naravno ovisi o cipovima i bio sam prezadovoljan...prodo prije nekih par mjeseci trebo si se prije javit :D
|
To mi i jesto jedan od problema jer najvise sto sam uspio saznati o ovoj memi je ono malo sturo informacija sto sam twinmos daje. Ne planiram neko bijesno klokanje ali malo fleksibilnosti uvijek dobro dode.
I posto se nalazim u splitu to bi najvjerojatnije posiljkom. Kakva su iskustva s tim nacinom kupnje?? |
Kao što sam gore i napisao te memorije nema više....
Poslao sam i mail Borgu jucer dobio ovaj odgovor Citiraj:
|
Eh, hvala na infu svima. Steta.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:29. |