![]() |
Word to PDF
molim vas za pomoć
-ima li free program koji radi ovo što je meni potrebno -trebam neke radove koji su rađeni kao word document prebaciti u PDF dokument ( acrobat ili adobe reader) -može li neko postaviti link ili mi pojasnit (ono sa printerom mi neradi ) -ili ako nije velik program može i poslati -ja sam nalazio samo probne verzije u kojima nemožeš ništa napraviti ili kupi poz... |
Imas PM!
|
|
CutePDF - dokazano rješenje
http://www.cutepdf.com |
Skini si open Office i instaliraj umjesto M$officea, u OOo writeru imaš gumbić -export directly as PDF.
ovo je druga opcija koju imaš. |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I jos je krivo napiso :D
|
Šole, legendo. Ajd prvo pročitaj pravila, nakon toga ponovi abecedu, a nakon toga se vratiš...
|
Citiraj:
|
ako svi vi ovdije koristite sve programe legalno pa vam smeta što sam tražio nešto "nelegalno " onda izvinite
-da sam htio kupiti program ne bih ga tražio na forumu -točno znam što trebam "word2PDF" -ima li neko i može li poslati ili nema -može poslati i link , ali da je free i ima sve potrebno a ne da moram lutati još desetcima stranica -ono sa abecedom nisam skužio pa ču tebe ostavit bez odgovora -word koji koristim nema tu opciju , čujem da ima nova verzija od 2007. -cutepdf - nisam uspio -hvala onima koji su se trudili poz... |
A ja te ponovo uputim na PCE pravila. A da si ih pročitao - lijepo bi vidio da takve potražnje na ovom forumu nema. I točka.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:50. |