![]() |
Program za obradu videa
Pozdrav,,,
zna li netko neki što jednostavniji program pomocu kojega mogu umetnuti link od svoje web stranice u video klip. Dakle, imam neki mali video od 1 minute i ja bi htio da dok traje taj video dole piše www.moja-adresa.com ... nadam se da sam dobro objasnio :D |
teško da će naći nešto dobro, a jeftino, jedan od takvih je virtualdubmod , no nije previše jednostavan, ali mislim da nudi ovu opciju (uz pregršt ostalih, vezanih uz kodiranje i sl.), ako ti se neda zezat s vdm uvijek postoji windows movie maker ;)
|
Sa virtualdubmod-om nejde, a sa windows movie maker nemam ideju kako bi to mogao napraviti ?
|
Možeš i s VirtualDubom samo se moraš malo više potruditi.. jedan od najjednostavnijih načina bi bilo napisati adresu kao titl kojeg onda ubaciš preko TextSub plugina.
Za profesionalniji izgled napraviš link kao sliku u photoshopu i zatim je dodaš preko nekog filtera tipa http://neuron2.net/logo/logo.html |
hvala costa, budem probao :-)
|
Sony vegas
a možeš probati i freeware tab Zweistein |
virtual dub mod ima opciju u pluginovima za ljepljenje watermarka, napravit cu i taj video tutorial pa cu baciti link, jednostavno je :) opcije video/filters/logo i to je to, onda stimas poziciju svog teksta koji si prije snimio kao bmp
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:17. |