![]() |
trebam kofu
Htio bi kupit novi procesor i maticnu a,po mogucnosti c2d : stoopid
pa ako neko ima dobre savjete i di kupit mozda malo jeftinije :cool: i naravno koji procesor uzet 1.8 ili jaci: goood : ili mozda uztet amd |
Ako bi htio preći na C2D morao bi kupiti novu matičnu, procsor, memoriju (ddr2 treba..) i grafu..Trebao bi sve mijenjati :)
Malo određenije napiši koje komponente imaš.. matsonic ?????? koji??? cpu 2.66 koji???????? ddr200??da nisi mislio na ddr400 ? |
Šta bi ti htio raditi s tom konfom i koliko para namjeravaš uložiti?
|
mislim potrosit oko 3000.kn jel imam kuciste i codegon 400 w :burn:napajanje
kofu bi koristio za igre i ostle stvari a daj mi recite jel se to da overclockat i koliko :burn: |
Citiraj:
A zašto dva topica za isto pitanje :rolleyes: |
3000kn je praktički no-go za C2D. Teoretski bi mogao uzeti E6300 (~1400kn), Asrock ConRoeXFire (~650kn) i 2x512 DDR2 667 (~900kn) i to je onda 3k. Fali ti disk, grafička (i periferije i optika, ako nemaš), a i ja bih napajao C2D konfu s nečim boljim od Codegena na tvojem mjestu. Grafička ti treba PCIe. Eventualno bi mogao ići i na neku Inelovu ploču (700-800kn). Samo ne računaj na neki overclock s tim pločama (Asrock ili jeftiniji Intel). Za neki veći E6300 OC ti treba ili Gigabyte ili Asus ploča naprimjer
|
Citiraj:
hard imam optiku imam monitor a grafu cu uzet poslije:D a kakvo napajanje bi trebo uzet i koliko wata |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a da jednostavno kupim novo kofu ili kaj
|
a da jednostavno kupim novo kofu ili kaj mi preporucate
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:06. |