![]() |
termovodljivo ljepilo
da li je netko nasao nesto s cime cemo lijepiti nase heatsinkove na graficku i RAM?
|
Re: termovodljivo ljepilo
Citiraj:
Ima različitih dimenzija i na svakom je već trakica za zalijepiti. |
Re: Re: termovodljivo ljepilo
Citiraj:
|
Re: Re: Re: termovodljivo ljepilo
Citiraj:
Neki biseri su kod nas mješali pastu i "super ljepilo-ali se ja nebih s tim zajebavao... Koliko se ja sjećam u SLO je bilo nekih stvari,ali te trakice "na metre" nema... Ali je bilo zato raznih dimenzija pasivaca... I tkz. epoxi-ja...pa ak hoćeš sam si napravi/kupi pasivac,ispoliraj i zaljepi... Na mojoj grafulji mem. chipovi i nisu baš najravniji,ti imaš noviji tip memorije-trebali bi biti bolji... Da sam ja na tvom mjestu-napravio bih si pasivce po uzoru na Herc 9600PRO seriju,fino ih ispolirao i zaljepio. Samo...treba to ljepilo nabaviti..."u Rvata" je to malo teže... |
a kaj fali dvokomponentnom epoxiju ?
ili mozda jos bolje onim glue-gunom? samo mala kaplijca, vjerovatno bi drzala |
Citiraj:
|
evo sto neki rade ja nisam probao
uzmu ono malo ljepilo nemam pojma kak se zove i na rubove stave po kap tog ljepila a po sredini cipa stave pastu. sad koliko je to pametno raditi kod graf koja dodje 1500kn neznam :gringo: |
Citiraj:
|
pa znam, samo sam ipak napomenio
treba to probati na neispravnoj graf pa vidjeti kako ce to stojati:gringo: |
ja imam epoxy koji dolazi u tubi...ne zalim se:cool:
|
i gdje si to kupio
|
pasta + superglue
probao sam ja staviti klasicnu pastu i na coskove malo superglue-a jos na GF2 i to je klapalo, ALI, kad sam htio skinuti te hladnjake dolje, sa nekima sam se stvarno naj.. Vise bi volio nesto tipa ona traka sa dvije strane ljepljiva, a da vodi toplinu..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Re: pasta + superglue
Citiraj:
Ma kaj je najgore-vidio sam ja takve stvari na cjeniku neke naše firme...ali da me ubiješ nemrem se sjetit... I još sam negdje u SLO vidio neke paste/ljepila baš za takve stvari...od AS-a mislim... http://www.mlacom.si/novosti/tt/tt.htm |
Ja imam neku 3M traku, ljepljiva je s oba dvije strane, prozirna i 95% sam ziher da provodi toplinu.
Evo pive za mog bratica. :beer: |
Citiraj:
isao sam kupiti gumu za vrata, i vidio sam epoxy nesto na polici..pitao sta je to.. ovaj kaze epoxy i da dodje oko 40 kn. i kupio sam end of stori:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:30. |