![]() |
JBL Creature da ili ne?
Ovak, interesiram se za kupnju gore navedenih zvucnika pa me zanima da li ih ima tko od vas ili jeste barem culi kako rade, ne zelim kupiti macka u vreci, a opet 800 kn bas i nije malo pa ak bi se moglo dobiti nesto bolje za tu lovu bilo bi lijepo znat :) ...
Over & out... |
definitivno NE...
ja i Voki smo ih isprobavali u i mogu reći da su za tu lovu katastrofa... bas je nikakav, a ni zvuk nije nešto posebno s obzirom da je ipak JBL... slabiji su od X230.. koli dođu 300kn pa razmisli |
nikako, teško su sranje za te pare, eventualno im je izgled dobar - ako si pederko kojem će služiti samo za ukras, ali zvuka nema ništa
zaobići u širokom luku |
Ima ih moj bivši šef kojeg sam popljuvao zato što je to kupio, al reko je: "Pa zgodni su..."
Z-2300 malo više love a 50 puta bolji. ;) |
potpisujem
Z2300 is the way to go;) |
Evo citao sam na netu review koji potvrđuje vaša iskustva... Toliko o JBLu :D, radije dam 300 kn i uzivam u boljem zvuku (tko kaže da se nemogu imati i ovce i novci)... Dakle zaključak je ne!
Hvala lijepa ... |
samo jedno NE....definitivno dobra odluka....mislim da prodaju samo ime (barem za dotične zvučnike)....
|
samo ti uzmi Z2300 i uživaj... ili x230 i ostalo zapij u birtiji, a opet ces imat bolji zvuk nego na JBL :D
|
Citiraj:
a i kad bolje razmisliš zapij te pare :D |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:25. |