![]() |
Moje Kučište
Evo mog kučišta :beer:
SLIKA SLIKA2 SLIKA3 Na trecoj slici mozete primjetiti kako se ventilator sporo okrece da ga je fotic mogao uloviti! P.s. - danas ujutro čim sunce svane šaljem još slika jerbo me rasvjeta jebe! EDIT: Evo dodat cu jos malo slikica svježih: Http://194.152.194.233/KucisteSKY/Pick1.JPG Http://194.152.194.233/KucisteSKY/Pick2.JPG Http://194.152.194.233/KucisteSKY/Pick3.JPG Http://194.152.194.233/KucisteSKY/Pick4.JPG Http://194.152.194.233/KucisteSKY/Pick5.JPG Http://194.152.194.233/KucisteSKY/Pick6.JPG Http://194.152.194.233/KucisteSKY/Pick07.JPG Http://194.152.194.233/KucisteSKY/Pick8.JPG Http://194.152.194.233/KucisteSKY/9.JPG -- Trenutacno pegla: Winamp stopped |
sori stari moj
bat jor mod saks... rizns... 1)simpa stikr 2)simpa stikr 3)simpa stikr 4)simpa stikr 5)simpa stikr 6)simpa stikr 7)simpa stikr 8)simpa stikr 9)simpa stikr 10)simpa stikr :) ma ok je samo kojeg si vraga stavio simpa stikr...ko da si napisao ja volim da me pljackaju :) |
To nije SIMPA sticker nego ŠIMPA magnetski sticker (a cilj je taj da dobijem ono Aopen kučište):D
-- Trenutacno pegla: Nelly Furtado - Legend |
khmmmm...
mdaaaaa......
a mene su "peglali" za kvalitetu sljikica....:rolleyes: ma daj ideja je 5+ sam onaj shimpa sticky ti fakat skida ocjenu bar 30%....:D pazi kak bus proslels tim stickyem na natjecaju..:beer: :beer: |
Hehe, ponosan vlasnik Marac... :)
Komp ti s bočne strane izgleda kao cvijet ! :) I da nije mi jasno Chieftec Big Tower za 546 kn (bez napajanja)!? |
Nije Big Tower nego MIDI tower, već sam im rekao to ali očito da ne trzaju :rolleyes:
-- Trenutacno pegla: Nelly Furtado - Baby Girl |
Citiraj:
salu na stranu, mod je dobar i novi su poceli stizati svaki dan, tako da ce konkurencije biti.. evo par savjeta svima koji misle sudjelovati u nagradnoj igri: - nadjite neku curu koja ce vam reci kako da ofarbate kuciste, da bude skladnih boja, ako vec nemate smisla za to - koristite sitnice za uljepsavanje, tipa vezice da kablovi budu uredni po kucistu - urednost je vrlo lak i jednostavan nacin da uljepsate kuciste :) - nemojte pretjerivati sa modovima na jednom kucistu, jer je previse po samoj definiciji - previse - JAKO je bitno da se vidi trud oko kucista, sto bolje dotjerate svoj rad, tim bolja ocjena! - ako imate eksterne radijatore za vodena hladjenja, stavite ih u neko jednostavno kuciste - da se napraviti od jeftinih materijala vrlo efektno kuciste: pogledajte npr. http://www.benchtest.com/wcooler6-2.html - funkcionalnost je bitna! uzmite si par ideja sa stranih siteova, poput http://www.moddingzone.com/ - tamo npr ima odlicnih i jednostavnih ideja Imate jos 2 mjeseca vremena, krenite raditi nesto, pa doradjujte! Na taj nacin cete postici najbolje rezultate. I, pamet u glavu, opet cu ponoviti; triput mjeri, jednom rezi! sretno! |
Citiraj:
|
marac, s cim si rezao "cvijetic" :) ?
|
Citiraj:
ma daj pa nebi on to maogao izrezati kupio je gotovo stranicu a ja sam samo jednom mjerio i odmah rezao i ispalo je ok :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Re: khmmmm...
Citiraj:
Shimpa sticker (nije sticker nego magnet!!!!! ) je tu da sto bolje prođem na natječaju (Shimpa you know what I"m thinking) Za natječaj se ionako radi jedno drugo kučište koje neće biti na forumu prije nego natječaj završi ili bude glasovanje. :beer: -- Trenutacno pegla: Nelly Furtado - Trynna Find A Way |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
:: RESPECT:: -- Trenutacno pegla: Nelly Furtado - Scared of You |
Citiraj:
nemam pojma zasto |
Citiraj:
Inace kopija ove stranice je rezana s dremelom od strane mog frenda koji je po zanimanju autolimar :beer: -- Trenutacno pegla: Silicone Soul - Right On, Right On (Long Version) |
Citiraj:
-- Trenutacno pegla: Nelly Furtado - Onde Estas |
Re: Re: khmmmm...
Citiraj:
btw,jer se i ubodi i porezotine od dremela,fleksija,skalpela,skara,vruce plastike boduju za nagradu??? da se mam prijavim..:rolleyes: (jos me je i pes vgriznul za rit kad sam mu stal na nogu u zaru borbe sa komadom pleha i flekse!!!) :beer: :beer: |
Citiraj:
pa prati linkove do moddingzone-a |
Re: Re: Re: khmmmm...
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: khmmmm...
1 privitaka
Citiraj:
kome je suđeno da bude heben,njemu gaće same padaju!!!!:beer: :beer: btw,one tak i tak neznaju kaj je plexi i sam znakovito podižu obrve kad ga spomenem i uz opasno ahaaaaaaa.okrenu se i daju petama vjetra.......:rolleyes: who give a shit about crazy chiks!!:rambo: |
kažeš nema se para malo:)
koliko košta ta stranica? oko 300kn? i to si dvije kupio? a ja kučište jedva kupio za te pare...idem ja na neki poor case modding forum:D tu pol ekipe ima dremelicu dok se ja zajebavam sa brusilicom:D i nemojte sada ono, ali kvaliteta je kvaliteta...ja sam student..ja gledam: "jel radi?, radi" deri..:D |
pa nemam ni ja dremelicu,radim sve sa ubodnom.
|
ju ar maj kajnd of men..:)
vidim i po mashini da se nema bas previse para..dok ostali furaju Xaser III kucista i takve slicne igrackice:D |
nije bas tako
komp mi ne znaci bas puno, pa ne vidim neku svrhu imati 9800pro i ostalo.. |
meni ne znaci puno..ali igram igre kad mi je dosadno pa radije da igram kako treba..zato imam gf3..
a ne neku od +1000kn:D |
Citiraj:
|
ma ati saka...:beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:06. |