![]() |
Micanje log ona sa welcome screna
Prvo ne znam jesam li pogodio postati nemojte zamjeriti ako nije dobro.Kako se mice log on sa welcome screena pri paljenju kompjutera?
|
start => run => control userpasswords2 => označiti svoje korisničko ime => untick "users must enter username and password to use this computer" => apply => provjeriti da li u novom prozoru piše tvoj user name i unijeti pass, ako ga imaš => OK => OK
Malo nadopunjeno... ;) |
ok hvala ali vec je rjeseno
|
evo jedno pitanje, jel mogu napisat nešto drugo umjesto velcome kada mi se dignu windowsi
|
da, skini tuneup 2006 ili sličan program, no time samo još malo usporiš komp
|
imam tuneup, možeš mi reći točno di se to točno mijenja
|
nemam ga sada instalirano, ali imaš neku od opcija za mijenjanje grafičkog stila, pa imaš za promijenit boot screen, welcome screen
neznam sad, bio sam to koristio no obrisao sam ga, pogledaj malo opcije |
To nemreš mijenjat u TuneUp-u, možeš prčkat po welcome screenu, ono kada ti se pojavi prozor za logiranje ali welcome nemreš preimenovat u TuneUp-u.
|
pa onda jel se to uopće može promjenit
|
Citiraj:
Skini reshacker (resource hacker, progooglaj), zatim u tom programu otvori "system32/logonui.exe", promjeni pod "String Table" ("1/1033") što želiš i klikni na "Compile Script". Idi na "Save As" i snimi kao "logonui-a.exe". Zatim resetiraj komp i uđi u dos (napravi disketu ili koristi hiren's boot cd), u dosu, u "system32" folderu preimenuj "logonui.exe" u "logonui.exe-backup" (ren), a "logonui-a.exe" preimenuj u "logonui.exe". I to je to. Resetiraj komp i uživaj. Logonui.exe ne možeš mijenjati iz windowsa (ne vide se promjene) pa zato moraš koristiti ms-dos startup disketu (treba ti i ntfs reader ako imaš ntfs particije) ili hiren's boot cd. |
tnx
|
imas tune up styler..mislim da bi se u njemu dalo kolko se sjecam :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:02. |