![]() |
Oso ja cut taj Sennheiser...
:/
Upravo sam danas bio u Nove boje zvuka poslusati HD555 HD595 HD600 i HD650 jer planiram uzeti neke sluske koje ce posluziti i za slusanje i za snimanje. HD555 mi je bzv, nebih to nikad kupio, osjeti se kako je nizi bas prilicno distorziran u odnosu na 595, visoki su neuvjerljivi i cim radi vise instrumenata zvuk se gubi. HD595 vec ima pristojan zvuk, uvjerljiv bas, zvuk ne gubi pri zahtjevnijim dionicama i po mome je best pick, kompletne sluske za te pare HD600 nebih isto tako nikad kupio jer mu je stage nekako prenizak, toliko nizak da je jako cudno za slusanje, banana, inace zvuk odlican HD650 nikako ne vrijedi te pare, jest bolji po detaljima od svih ostalih (no ne toliko) ali ima neuvjerljiv stage i dati 3000kn za to?? Nadam se da cu uskoro zaletiti u neko Grado gnijezdo pa da i to cujemo. A do onda no further than HD595. A kad bih to usporedio sa svojim setupom doma, 2 klase je iznad ovih HD650 tako da one price u koje sam vjerovao da "sluske od soma kuna daju zvuk sistema za 10soma" kod mene vise ne drze vodu. Jednostavno sluske nemogu zamijeniti zvucnike, nikako. Nema do finog stagea i osjecaja kako zvuk prolazi. |
probaj ove jeftinije grado sr60 ili 80... po meni definitivno imaju potencijala (slušao sam mislim 60 kroz malog rotela 931).
|
Moram cuti Grado, mislim da ce mi se njihov sound puno vise svidjeti.
Tko je njihov dobavljac u nas? Audio centar? Evo bas sam upisao u google, audio centar i da, imaju Grado. Prvom prilikom idem na preslusavanje, mozda i sutra no sumnjam jer je prilicno daleko a i moram se igrati sa novopridoslicom u moj setup :gringo: |
ajd pa javi kako si zadovoljan. Mene isto zanimaju neke a nisam bas u mogucnosti sev poslusati jer u Rovinju se nema bas gdje poslusati. A nije mi bas svejedno narucivati i z ZG naslijepo.
|
javi šta misliš... da, audio centar je zastupnik.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:27. |