![]() |
P4S533
pozdrav
imam asus p4s533 i celerona na 1.8..... 1gb memorije..... isplati li se kupnja brzeg proca..... ili naravno mijenjati plocu etc....stroj je bajdvej stabilan.... hvala za odgovore |
a cuj...tu bolje vise nista dirat...mozda kakav northwood sa fsb533 piknut...ako se kupuje onda nek se kupi i ploca i proc i memorija. s kolko novaca raspolazes? za kaj koristis komp? mozda te i ovo moze drzat jos neko vrijeme pa kupnju novog mozes odgoditi
inace legendarna ploca :) imao sam je...sad me nostalgija hvata |
Ako mislish nadogradjivat ja bih na tvome mjestu nabavio jednog Northwooda sa 533 FSB-om (njih imas do 3.0GHz mislim).
U igrama a i zahtjevnijim aplikacijama bi osjetio veliku razliku naspram ovog Celerona koji je najvjerojatnije Willamete jezgra. Rama imas dovoljno i za novije igre. Nema potrebe bas za mijenjanjem ploce, procesora i rama. Moze se jos snage izvuci iz trenutne konfiguracije. |
Citiraj:
|
podrzava on sve northwood procesore sa FSB-om 533...ja osobno sam imao kombinaciju Northwooda 2.4Ghz, ASUS-a P4S533-E Deluxe i 2x256Mb Infineonove DDR 333 memorije
tak da idu i jaci procesori gore od 2.4Ghz... ahhh zasto SIS nakon 645DX-a nije imao vise ni jednog dostojnog nasljednika te legende? smrc |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:29. |