![]() |
SC: Double Agent
Baš sam dobil igru. Nalazi se na 2 dvd-a, instalirana ima nešto preko 10gb. Grafika je odlična. Ja mislim da čak koristi engine iz ut2007?!?!?!? Uopce nije zahtjevna, ja ju ugram na high bez problema. Kad dojdem iz skole bacim vam par screensa!!!!
|
|
ma igra je prehebena, najbolji splinter do sada. jedino kaj je banana to ak nemaš shedere 3.0 nemreš igrati.
vidim da si isto na tankeru... |
Prosel sam tankera. Sad sam u kini (shangaj ili koji vec grad).
|
Citiraj:
...mislim da to nesluzbeni patch rijesava |
Citiraj:
kad se nebesa poslože da dobijem jaču konfu odigram je ;D |
Citiraj:
|
može pojašnjenje kratko,postupak instalacije na PM...hvala
|
kak 10GB ja baš kupujem od 4.24GB
|
: lol2 :
|
Yeah, nadam se da je igra dobra. Ili, odmah ban ako ne valja. :)
|
Citiraj:
|
evo igral sam nekaj malo na rezi 1280x960,hdr isključen antiailasing X2...oko30fps,trza onak,al nadam se da bu se našo neki patch za to...
|
@SRV Ma giga je sasvim dovoljna- što se tice vremena ucitavanja mogu samo reči da je u granicama normale :) (za razliku od Gothica)
|
evo dok iziđem iz igre onda zvuka nemam,tak da moram restart winsa ima ko isti problem?dost je nestabilna valda bu bacili neki patch van...
|
Citiraj:
|
alo ekipa!imam mali problemcic...kako se cracka security lock?
moram pogoditi sifru u 30 sec a baca mi random one lude brojeve...koja je tu caka? u infentoriju nemam onaj uredjaj koji cracka codove jer sam na levelu 2? tnx unaprijed |
Skoro si ban popio. Mislio sam da pričaš o crackanju igre. Idem popit nešto : lol2 :
|
Citiraj:
|
|
A što se čudite? Kao, na ovom forumu svi su pristojni i nitko ne traži crackove i ostalo? Čim vidim da riječ počinje s c....: cheers2
|
Citiraj:
ali ja trazim samo malu pomoc koja nema veze s charckovima tih razmjera: lol2 : to je samo znak da admin radi svoj posao kako treba:cool: |
Citiraj:
pozz |
Citiraj:
probat cu |
Kako se cracka i otvara sef jer piše tamo da treba pretisnuti directional keys na lijevo ili desno a ča je to :confused:
|
Citiraj:
tebi trebaju A i D kojima okrećeš zupčanike ulijevo ili udesno dok ne sjednu na pravo mjesto i poprime zelenu boju, a pri tom se čuje klik :). nakon tri klika - voila, sef je otvoren! |
e a ima li tko ovaj patch da ne trebaš imat shadere 3.0?
|
radi na 18fps 1024x768 high(1900xt,2GB)
|
Citiraj:
damn....: stoopid |
ma tako ti je to kad se (možda) nema original. ovo korisit neke emulacije nije ni čudo.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:34. |