![]() |
HP
Pozdrav!
Evo ubrzo mislim kupit laptop, neznam još u kojem cijenovnom rangu, ali kako sam imao velike predrasude prema HP-u pošto su me neki njihovi proizvodi razočarali, u startu sam odustao od kupnje HP laptopa... ALI čitajući postove na ovom forumu vidio sam da ima mnogo zadovoljnih kupaca HP-a, te da su im laptopi kvalitetni i dugotrajni, te po povoljnoj cijeni.. Pa me zanimaju neka vaša dobro i loša iskustva sa HP-om, jer sam sada počeo razmišljati o njegovoj kupnji.. Naime prijatelj je kupio IBM R60m, nakon što se je kod par servisera raspitao o kvaliteti laptopa, a oni su mu rekli kako je IBM najbolji, a ostali kao npr HP (kvari se ekran i tipkovnica) kao i kod Acera, Asusa, kod Sony-a valja samo dizajn i ekran, a tipkovnica se brzo pokvari, te je on uzeo IBM i nakon dva tjedna mu je pukao pixel.. Ima garanciju i sve to... Pa sam ja zaključio kako su svi laptopi više-manje ok.. Pitanje je samo kolko ćeš sreće imat pri kupnji i u daljnjem korištenju da ti se laptop što kasnije pokvari... Evo toliko, pa pišite o HP-u jer me zanima sve o njima.. Hvala.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:03. |