![]() |
75hz
lcd ima podrsku za 75hz i na prijasnjem kompu na istoj grafi je radilo na 75hz, dok mi sad daje samo 60hz kao opciju...ima li mozda veze sto su tamo bili omegadriveri?...ako ne kak da namjestim da mi radi u 75hz...hvala
|
A zasto bi namjestao 75Hz?? Jel znas uopce princip rada LCD-ova??
Ostavi ga na 60 i budi sretan da ne mozes namjestiti na vise...: hitthewa |
hmm...u specifikacijama lcda ima 1440x900 75hz...i kad ukljucim vsync onda mi je fps bio 75, umjesto 60 ko sto je sada...zast ne bi imao vise kad znam da mogu, ne?
|
Citiraj:
Pravilo je da se drzi na 60hz |
Šta ti pričaš?!
Pokvarit LCD... hehe... Naće... ugl. probaj s ATi Tray Tools-om... trebalo bi raditi... (jedino što ćeš dobiti su malo bolji rezultati kod igranja ili gledanja filmova...) (i da, FYI... znam kako radi LCD...) (inače imaš za kupiti 100Hz LCD Samsung LE4073BD) Razlike ovdje: http://www.behardware.com/art/imprimer/641/ |
ovo nisam znao da 75hz ne valja za lcd. ali sam ja i tako na crt-u :burn:
|
Citiraj:
Citiraj:
Gledaj, nemam volje niti zivaca se prepirat sada tu s tobom, ako ti mislis da je bolje 150Hz, slobodno stavi, meni puca ona stvar za to... Ja sam samo dao savjet, a ako proguglas malo i posjetis neke strane forume, vidjet ces o cemu pricam... |
pa ovaj moj ima u specifikacijama da radi na 75hz i radio je s drugim kompm :/...gdje namjestam u ATT frekvu?
|
Ne može se oštetit... (ako je deklarirano 75 onda je 75 i gotovo (i ako radi i na 60 i nema veze s CRT ekranima...))
Desni klik na ATT, pa refresh lock -> customize... Pa onda isto (ATT, pa refresh lock ->)samo staviš na Enebled... I to bi bilo to... (valjda ;) |
Citiraj:
naime čak i kad staviš LCD na 75 Hz on u biti radi na 60 Hz odnosno ograničen si sa brzinom odziva samog monitora pretpostavljam da je tvoj sa 8 ms odzivom u prinicipu isprobaj oba dvije varijante pa vidi kaj ti bolje paše |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:59. |